dijous, 18 de juliol del 2013

LA JSC DE TARRAGONA INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR



La JSC de Tarragona ha iniciat una campanya de recollida de material escolar que es durà a terme fins a mitjans de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar.

És la segona vegada que des de la JSC s’impulsa aquesta campanya específica a Tarragona. Segons ha remarcat el primer secretari de la JSC de Tarragona, Eloi Menasanch, “l’any passat vam iniciar aquesta acció amb excel·lents resultats. Així, gràcies a la col·laboració de papereries, particulars i dels regidors del PSC a l’Ajuntament vam poder recollir 25.000 fulls, 2.000 bolígrafs, 1.500 retoladors i centenars d’unitats de material divers com regles, escaires, compassos, etc. Aquests resultats ens han animat a repetir ara l’experiència.”

Aquest material va ser lliurat a tres centres educatius tarragonins, els CEIP Campclar, Mediterrani i Sant Salvador.

En relació a aquesta campanya, Eloi Menasanch, ha afirmat que “té com a objectiu donar el màxim suport a les famílies tarragonines que es troben amb greus dificultats per comprar el material escolar per als seus fills donat l’augment de l’IVA aprovat pel Govern del PP sumat als efectes devastadors de la crisi.”  

“Ens aquests moments en què la crisi, sumada a l’austericidi derivat de les polítiques de CiU i PP, provoca tant de patiment i de desesperació a tants i tants nuclis familiars des de la JSC volem multiplicar els nostres esforços per estar al costat i ajudar a aquells que més ho necessiten. Amb un 27% d’atur i un 55% d’atur juvenil el més urgent és garantir que tots els ciutadans disposin dels recursos bàsics necessaris per viure amb dignitat. Davant de la inacció de les joventuts dels partits de dreta, la JSC reitera la seva disposició a continuar treballant per solucionar els problemes reals dels tarragonins.”


Eloi Menasanch ha explicat que tothom que vulgui participar en la campanya ha de lliurar el material a la seu de la JSC, al carrer Ramon i Cajal 57 de Tarragona des d’avui fins al 15 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada