dilluns, 15 d’octubre del 2012

UNA DELEGACIÓ DE LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES FA CAMPANYA PER AL PSE A EUSKADI



Una trentena d’afiliats de la JSC de les comarques tarragonines ha fet campanya per al PSE aquest cap de setmana a Vitoria-Gazteiz en el marc de la campanya electoral per a les eleccions autonòmiques de diumenge vinent.


Segons ha explicat Alejandro Caballero, membre de l’executiva de la JSC del Camp de Tarragona, “el nostre objectiu era ajudar als nostres companys bascos en una campanya que serà decisiva per garantir quatre anys més de Govern de progrés i impedir el retrocés que suposaria el Govern de la dreta nacionalista com ja hem comprovat a Catalunya.”

“Durant aquests dies els joves socialistes tarragonins hem pogut comprovar de primera ma les diferències reals que hi ha entre la dreta i l’esquerra a nivell de polítiques de joventut. En aquest sentit, tant el PNB com CiU com el PP, al marge del color de la bandera, coincideixen plenament a l’hora de creure que les retallades de drets i serveis socials bàsics són la panacea que ens farà sortir de la crisi econòmica.”

“Per contra, ha assenyalat Caballero, el Govern socialista de Patxi López ha demostrat que hi ha un altre model de fer política, un model que passa per augmentar les beques, mantenir les taxes universitàries i les ajudes al lloguer per als joves. És a dir, exactament el contrari del que ha fet CiU a Catalunya.”

Des de la JSC s’ha emplaçat als joves tarragonins a anar a votar massivament per al PSC a les eleccions del 25-N. “No serveix de res “passar” d’anar a votar. És a les urnes on podem demostrar el nostre rebuig a les retallades de la dreta. Després del 25-N no servirà de res protestar i lamentar-se de tenir, novament, un Parlament amb majoria absoluta de CiU i PP”, ha conclòs Alejandro Caballero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada