dimecres, 10 d’octubre del 2012

NÚRIA SEGÚ I SARA PAGÀ, CANDIDATES DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE VALLS PER A LES ELECCIONS AL PARLAMENT DEL 25-N



L’assemblea de l’agrupació socialista de Valls ha proposat Núria Segú i Sara Pagà com a candidates de l’agrupació per a les eleccions al Parlament del 25-N. Núria Segú i Sara Pagà van obtenir el suport de tots els afiliats i simpatitzants socialistes vallencs presents a l’assemblea tret d’una abstenció.



Núria Segú ha estat diputada al Parlament pel PSC durant aquesta legislatura on ha format part de les comissions que han tractat els temes més directament relacionats amb el territori. Durant el passat mandat municipal va ser la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls

Sara Pagà és membre de la comissió executiva de la Federació del PSC del Camp de Tarragona en la que es titular de la secretaria de polítiques socials.


Així mateix, l’assemblea va proposar Xavier Sabaté com a cap de llista del PSC per la demarcació de Tarragona i al tarragoní Mario Burzurí i a la regidora de Cunit Arantzazu Longares com a candidats socialistes al Parlament.


Durant les seves intervencions tant Jordi Gabàs com Núria Segú van coincidir en assenyalar que “CiU presenta aquestes eleccions com un plebiscit sobre la independència per ocultar el seu fracàs més absolut d’aquests dos anys de Govern “dels millors” en els que l’atur s’ha disparat fins a xifres històriques i els drets i serveis socials han davallat de manera notable per culpa de les retallades.”


“Embolicant-se amb la bandera i protagonitzant un discurs messiànic Artur Mas vol fer oblidar que el seu Govern ha provocat el retrocés més gran pel que fa a la qualitat de vida de les classes populars i mitjanes catalanes d’ençà la recuperació de la democràcia. Aquest és l’engany que els socialistes denunciarem durant la campanya en la que demostrarem que hi ha una altra Catalunya possible, més justa i més socialment cohesionada”, ha argumentat el primer secretari de l’agrupació socialista de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada