dijous, 4 d’octubre del 2012

CUNIT, LES FORMES I LA POCA MEMÒRIA DE CIU



El passat dijous dia 27 de setembre varem tenir ple ordinari a l’Ajuntament de Cunit, governat per Convergència i Unió. El debat transcorria amb normalitat fins la intervenció del regidor d’Ensenyament. Amb el seu habitual “hooliganisme” i prepotència, i, com sempre fora de context, va començar a airejar suposats draps bruts de l’oposició, manant-la callar i vorejant l’insult recordant el deute del govern anterior.


Tot això amb la connivència i permissibilitat de l’Alcaldessa de CIU, la Sra. Montserrat Carreras, que està demostrant, entre d’altres mancances, la seva incapacitat per a dirigir el ple de la corporació. Tolerant actuacions com la del seu regidor, així com de veïns afins que amenacen en els plens de tallar el coll a regidors del PSC.


És per aquest motiu que vull fer certes puntualitzacions:


Senyora Alcaldessa, referent als retrets que sobre l’herència rebuda sovint rebem els membres de l’oposició, em remetré a l’article d’opinió que el senyor Miguel Jiménez va publicar fa unes setmanes al diari “El País”, amb el títol “Herencias y falacias”: “La excusa de la herencia es una falacia. Quedan dos opciones: o engañaron a los votantes o no tenían ni idea de lo que tocaba hacer. A estas alturas, uno no sabe cuál de las dos es peor”.


Referent al malbaratament de fons públics als que al•ludia el seu regidor d’ensenyament, dos apunts:


No era la intenció ni del PSC de Cunit ni del seu Grup Municipal esmentar ni utilitzar la sentència de la Secció Segona de l’Audiència de Tarragona del passat 16 de setembre, ja que es referia a uns fets succeïts fa més de 20 anys. Però comprengui vostè que posar l’altra galta és molt bíblic, però poc humà. Recordem-la: va condemnar a un ex-alcalde de CIU de Cunit per adjudicar a dit la Zona Esportiva Municipal, imposant-li penes per PREVARICACIÓ, falsedat de document oficial i suborn. L’ex-alcalde va rebre a canvi una quantitat no determinada de diners. Així mateix va reconèixer haver comès aquests delictes. Parlem de malbaratament?.


També seria bo recordar-li senyora Carreras que el comportament que ara té no és el mateix que va tenir aquest partit amb vostè i amb la seva família amb el restaurant “LA PONDEROSA” de l’avinguda de Barcelona 43 de Cunit. Si haguéssim actuat com vostè ho fa, potser ara no seria Alcaldessa.


Poca cosa més, vénen temps més difícils i seria bo, pel bé de la convivència política i social. rebaixar el to, mirar menys al passat i treballar més pel futur que és el que espera la ciutadania dels seus governants.

Article de Josep Gracia publicat al Més Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada