divendres, 11 de desembre del 2015

JOAN RUIZ: “AMB EL GOVERN SOCIALISTA TARRAGONA RECUPERARÀ ELS 186 MILIONS D’EUROS ANUALS D’INVERSIONS QUE HA PERDUT AMB EL PP”



El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions generals, Joan Ruiz, ha carregat durament contra la desinversió de la què han estat víctimes les comarques tarragonines per decisió del Govern de Mariano Rajoy.

“Lluny de complir amb el territori el PP ha reduït les inversions en més d’un 30% a la demarcació de Tarragona durant aquesta legislatura. Així, hem passat d’un volum inversor de 511 milions d’euros amb Govern socialista a tan sols 325 milions d’euros amb Govern del PP. O sigui, Tarragona ha perdut 186 milions d’euros cada any amb Mariano Rajoy assegut a la Moncloa i el PP amb majoria absoluta.”

Per posar només un exemple, el diputat tarragoní ha recordat que en els pressupostos per al 2016 aprovats per l’executiu de Rajoy “la demarcació de Tarragona és l’única província catalana on cauen les inversions respecte al pressupost de l’any anterior. Així, a Barcelona les partides pressupostàries han crescut un 28%, a Lleida un 37% i a Girona un 25%. I quina és la realitat a Tarragona? Que les inversions davallen, altre cop, un 17%. I el pitjor és que els diputats del PP han optat pel, diguem-ne, estil Rajoy d’amagar-se, no donar la cara i no explicar el perquè tant de menyspreu a la societat tarragonina.”

Joan Ruiz ha qualificat aquesta realitat com a “totalment intolerable i injusta amb les necessitats reals de la societat tarragonina” i ha afirmat el compromís socialista de “recuperar el volum inversor que teníem amb el Govern de progrés, unes inversions territorials que han de superar els 500 milions d’euros anuals. Tarragona no es mereix menys.”   

En un altre ordre de coses, el cap de llista del PSC ha valorat la campanya un cop arribat ja al seu meridià. En aquest sentit, Joan Ruiz ha afirmat que “cada dia està més clar que el dia 21 de desembre el president del Govern es dirà Pedro Sánchez o bé es dirà Mariano Rajoy, no hi ha terceres vies. Altres tenen la seva lluita particular per decidir qui quedarà en tercera o quarta posició però les opcions reals de guanyar i de governar es dirimeixen entre dues opcions: els socialistes o una nova edició del Govern de les retallades del PP.”


Al fil d’aquesta reflexió, Joan Ruiz s’ha dirigit “al 90% de tarragonins que no volen quatre anys més de Rajoy al poder. Amb molta humilitat però amb convicció els demano la seva confiança per evitar que la dispersió del vot progressista en opcions minoritàries o l’opció de votar a la versió bis del PP que és Ciutadans ens situï en l’escenari que la immensa majoria de tarragonins i tarragonines rebutgen. Tan sols el vot als socialistes pot garantir el canvi real que tots i totes volem”, ha emfatitzat el candidat tarragoní del PSC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada