divendres, 28 de juny del 2013

EL PSC DE REUS POSA EN MARXA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS DURANT EL MES DE JULIOL



El PSC posa en marxa una campanya solidària de recollida d’aliments  davant l’important augment de l’activitat del Banc d’Aliments a la nostra ciutat. Amb aquesta iniciativa, l’Agrupació de Reus vol contribuir a garantir que molts ciutadans puguin menjar dignament de forma diària.

En aquest sentit, fa una crida a tots els reusencs i reusenques a col·laborar en aquesta campanya i, d’aquesta manera, ajudar les persones que més pateixen l’impacte de la crisi. Fins el dia 31 de juliol, podran aportar qualsevol tipus d’aliments, tot i que els més escassos i necessaris són: oli, conserves de peix, llegums cuits, llet, farina i productes per a nadons (llet en pols, farinetes…).

La recollida tindrà lloc a la seu de l’Agrupació de la Plaça del Castell (de dilluns a dijous, de 15 a 21, i els divendres, de 17 a 19h). Un cop finalitzada la campanya, la recapta es lliurarà al Banc d’Aliments de Reus.


Aquesta campanya forma part d’un seguit d’iniciatives solidàries que el PSC ha projectat per ajudar els col·lectius més vulnerables, tals com la posada en marxa del Punt d’Orientació Ciutadana o la venda de punts de llibre solidaris per Sant Jordi.  Segons Francesc Vallès, primer secretari de l’Agrupació del PSC, “la situació justifica la posada en marxa d’aquestes accions, especialment la de la recollida d’aliments, que pretén contribuir a fer front a la necessitat vital de totes les persones d’alimentar-se diàriament”. Vallès s’ha mostrat confiat en una mobilització dels reusencs sense precedents per tal que aquesta campanya doni els seus fruits. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada