dimarts, 14 d’abril del 2015

TRES JOVES SOCIALISTES DE LES COMARQUES TARRAGONINES ELEGITS PER FORMAR PART DE L’EXECUTIVA NACIONAL DE LA JSC



Tres membres de la Joventut Socialista de les comarques tarragonines han estat elegits per formar part de la comissió executiva nacional de la JSC. En concret, es tracta del tarragoní Willy García que és el secretari de política socio-laboral, la reusenca Sofia Acosta, que és la responsable de l’àrea d’igualtat de la JSC, i de la militant de Roda de Berà i número dos de la candidatura socialista a les eleccions municipals Laura Moya, que és la nova secretaria d’igualtat.

Així mateix, Jessica Moya ha estat elegida com a defensora dels afiliats i afiliades de la JSC i com a membre del Consell Nacional del PSC, Nacho García, com a membre de la comissió de control financer, Alberto Castillo, membre de la comissió de garanties estatutàries i Marc Liria, delegat de la JSC al Comitè Federal de la JSE.

Laura Moya ha subratllat “el pes polític cada cop més destacat dels joves socialistes de les comarques tarragonines tant en el marc de la nova comissió executiva nacional com en el conjunt de la JSC. Les coses s’estan fent bé i això ens estimula a seguir treballant en defensa dels drets dels joves greument colpejats per la combinació letal de crisis econòmica i retallades de la dreta.”


En aquest sentit, la dirigent socialista ha explicat que la JSC s’ha marcat com a objectiu durant aquests propers tres anys lluitar contra la precarietat laboral i apostar de manera decidida per la radicalitat democràtica, la transparència i la regeneració. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada