dimecres, 8 d’abril del 2015

ANDER BASTERRETXEA: “HA ARRIBAT L’HORA DEL CANVI REAL A VILA-SECA”



“Ha arribat l’hora del canvi a Vila-seca i el PSC és l’únic partit capaç de garantir aquest canvi real que el nostre poble necessita”, així de contundent s’ha mostrat l’alcaldable del PSC, Ander Basterretxea, a l’hora de presentar la candidatura socialista de Vila-seca a les eleccions municipals del 24 de maig.

“Els socialistes volem un municipi cohesionat, on tots tinguem veu a l’hora d’aportar el nostre granet de sorra en l’empeny constant de fer un municipi millor, haguem nascut o no a Vila-seca. Després de lustres de monòlegs i de Govern monocolor volem fomentar la transparència, la participació ciutadana en la gestió municipal, els serveis socials, l’ocupació i lluitar contra la pobresa, la marginació i l’atur.”

L’alcaldable socialista, que va ser presentat per Josep Fèlix Ballesteros, va destacar que la llista del PSC es nodreix en bona mesura amb independents i persones de diferents perfils professionals però amb el nexe en comú de treballar per aquest canvi real que Vila-seca necessita. “Ens hem renovat amb saba nova, amb noves idees i projectes, però amb la mateixa ambició de ciutat i desig de què aquest projecte de renovació progressista arribi a bon port.”  


Finalment, Basterretxea s’ha compromès a “dur a terme una campanya en positiu, a peu de carrer i mirant a la cara dels vilasecans i vilasecanes. Farem una campanya directament adreçada a la ciutadania per donar-los a conèixer les nostres propostes en matèria de reactivació econòmica i foment de la transparència i la participació ciutadana. Amb molta humilitat, sí, però també amb la voluntat d’acabar amb la prepotència i el personalisme que sovint s’ha exercit des de l’Ajuntament i amb la convicció de què totes les veus i opinions tenen cabuda al nostre poble i que cap proposta, vingui d’on vingui, ha de ser menyspreada”, ha emfatitzat el candidat socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada