dilluns, 20 d’abril del 2015

EL PSC DE RODA DE BERÀ ES COMPROMET A IMPULSAR POLÍTIQUES INTEGRALS DE BENESTAR SOCIAL DURANT EL PROPER MANDAT MUNICIPAL



L’alcaldable socialista per Roda de Berà, Josep A. Benedicto, ha explicat que l’objectiu número 1 del programa del PSC a Roda és impulsar les polítiques integrals de benestar social que beneficiïn a tots els ciutadans del municipi.

“Què vol dir això? Doncs que tots els rodencs i rodenques, hagin nascut o no al poble o pensin el que pensin, tinguis accés a uns serveis sanitaris, educatius, socials i culturals de la màxima qualitat que els permetin tenir una vida digna. Aquest és l’objectiu dels socialistes i per això ens presentem a les eleccions, per posar els recursos de l’Ajuntament al servei del poble.”

Segons ha subratllat el candidat socialista, “el poble socialment cohesionat i orgullós de la seva identitat i raó de ser que volem els socialistes no pot conviure amb una alta taxa d’atur, ni amb la retallada de serveis socials municipals, ni amb convilatans nostres que es troben patint una situació de pobresa. Per això els socialistes crearem nous espais per facilitar l’emprenedoria i generar riquesa a Roda i obtenir així recursos municipals que ens permetin lluitar amb més eficàcia contra l’atur i les desigualtats.”

Josep A. Benedicto ha afirmat que “són moltes les coses que estan en joc en aquests propers quatre anys: cal impulsar nous equipaments i serveis que el poble necessita com l’aire que respira i donar una resposta real als problemes reals de la vida diària dels rodencs i rodenques. A banda, els socialistes volem potenciar la màxima transparència en la gestió dels afers municipals. Cal obrir les finestres de l’Ajuntament, que entri aire nou i que l’única ambició del consistori sigui servir als ciutadans amb la màxima eficàcia.”


“Puc dir, amb la màxima humilitat, que els membres de la nostra candidatura s’hi deixaran la pell per assolir els objectius que he explicat. I no volem fer-ho sols, sinó acompanyats per tots aquells que s’estimin Roda de Berà i que vulguin treballar plegats per aconseguir aquest somni d’un poble unit sense atur, sense pobresa i sense desigualtats”, ha sintetitzat el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada