divendres, 17 d’abril del 2015

EL PSC DE CONSTANTÍ PRESENTA UNA CANDIDATURA RENOVADA PENSADA PER GUANYAR I GOVERNAR A LES ELECCIONS DEL 24-M



“Els socialistes presentem a aquestes eleccions una candidatura renovada, amb molta saba nova però també amb gent amb experiència i amb un gran perfil professional, pensada per guanyar les eleccions i per governar Constantí després de la cita amb les urnes del 24 de maig”, així ho ha assegurat l’alcaldable socialista Óscar Sánchez en l’acte de presentació de la candidatura del PSC que s’ha dut a terme al sindicat agrícola de Constantí i que també ha comptat amb la presència del primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, del president de la Federació, Xavier Sabaté i del coordinador del PSC al Tarragonès, Carles Castillo.

Durant la seva intervenció Óscar Sánchez ha destacat que “la nostra candidatura vol tornar la il·lusió als veïns de Constantí després d’anys de paràlisis en l’acció municipal, sense idees, ni projecte, ni ambició de ciutat. Nosaltres ens presentem amb la credibilitat que ens dóna la feina feta durant els anys que hem tingut la responsabilitat de governar, quan vàrem aprofitar els recursos de què disposa l’Ajuntament per posar-los al servei de les necessitats reals dels veïns i veïnes de Constantí.”

El candidat socialista ha subratllat el seu compromís per aconseguir “que l’Ajuntament torni a escoltar la gent, perquè durant aquests darrers anys no s’ha fet. Els socialistes som l’única garantia de què aquest canvi en positiu per Constantí, que torni el protagonisme als ciutadans, sigui una realitat a partir del 24 de maig.”


Pel que fa a la candidatura, la tècnica en normalització lingüística Dolors Fortuny és la número dos de la llista, l’empresari Vicenç Maceira el número tres, l’assessor laboral Jordi Pérez el quart i Meritxell Cano la cinquena. Completen la candidatura Alfonso Riscos, Virgina Bautista, Mariana Búger, Nicolás Morcillo, Mercedes Martínez, Ismael Perroni i Concepció Bartra. Tanca la llista l’exalcalde i candidat socialista Cristóbal Ramírez.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada