diumenge, 26 d’abril del 2015

JAUME DOMÍNGUEZ: “VOLEM DUR A TERME UN PROJECTE AMBICIÓS QUE EXECUTI INVERSIONS PER UN VALOR SUPERIOR ALS DOS MILIONS D’EUROS ALS PALLARESOS”



“Durant aquest proper mandat necessitem estabilitat i una majoria sòlida per donar continuïtat a la bona feina feta durant aquests quatre anys”, així ho ha demanat l’alcaldable d’UNIM-PSC, i actual alcalde dels Pallaresos, Jaume Domínguez, en la presentació de la candidatura socialista del municipi.   

Segons ha explicat Jaume Domínguez, “el 2011 ens vàrem trobar amb un Ajuntament en estat ruïnós, amb més de 1,2 milions d’euros en negatiu, amb factures al calaix i sense pagar... tot fruït d’un cúmul de despropòsits que provocava que patíssim molt per poder pagar les nòmines dels treballadors, als proveïdors i que posava en perill el bon funcionament dels serveis municipals.”

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha subratllat que “durant aquests quatre anys, i sense pujar els impostos, hem pogut reduir el deute que ens vàrem trobar i, al mateix temps, continuar impulsant el progrés del nostre poble.”

Entre les accions dutes a terme Jaume Domínguez ha destacat el camp de gespa artificial, la renovació i creació de parcs infantils, el manteniment del mobiliari urbà, la reparació de les voreres, etc.

Gràcies a la bona gestió duta a terme s’ha aconseguit sanejar les arques municipals de manera que, el tancament de l’exercici de 2014, ofereix un resultat positiu de més de 600.000 euros.    

“Ara cal donar un nou impuls i fer un pas de gegant col·lectiu. El pitjor que ens podria passar és obrir un nou període d’inestabilitat que tan mal ens va fer en el passat. Nosaltres presentem un projecte ambiciós des del rigor i l’experiència que suposa haver comandat la nau de l’Ajuntament durant aquests anys de turbulències marcades per la crisi. En aquest sentit, ja anuncio que durant aquests propers quatre anys ens proposem executar inversions al poble per un valor de més de dos milions d’euros. S’han fet bé les coses i ara és el moment de què els ciutadans dels Pallaresos recullin els fruïts d’aquesta bona feina.”


Finalment, Jaume Domínguez ha remarcat que la candidatura d’UNIM-PSC es presenta amb experiència però també amb un marcat aire nou gràcies a la implicació del jovent del poble. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada