dilluns, 13 d’abril del 2015

Francesc Vallès: “Pedro Sánchez sap que a Reus hi haurà un canvi i el vol conèixer de primera mà”



El Partit dels Socialistes de Catalunya celebrarà aquest dijous la convenció municipal en la què es presentarà el programa de govern amb el que concorre a les eleccions del proper 24 de maig i que ha estat fruit de la intensa feina desenvolupada els darrers dos anys amb el cicle de jornades sectorials obertes a la ciutadania Reus Decideix. Aquest programa vindrà avalat per diferents representants del món civil, i transcorrerà al voltant dels cinc eixos de debat que han marcat les prioritats socialistes: Educació, Benestar, Salut, Economia i Emprenedoria i Cultura.

Així, intervindran el president de la PIMEC de Reus i Baix Camp José Mari Caballero; l’activista cultural i professional vinculat al món de la salut pública Candi Àlvarez; el metge adjunt de l’hospital Sant Joan de Reus i número 7 de la llista del PSC, Raimon Ferré; la professora de primària del Pi del Burgar, Conxita Sardà; la presidenta de l’AMPA del CEIP Cèlia Artiga i número 8 de la llista socialista, Carmina Pozuelo; i l’educadora social i treballadora de Serveis Socials a l’Ajuntament de Reus, Neus Domènech. L’acte estarà conduït per l’Ana Martínez, número 4 de la llista socialista.

Ocupació, benestar, futur
El candidat socialista Francesc Vallès ha volgut deixar clar quina serà la seva prioritat durant el proper mandat: “l’ocupació ha de ser la nostra preocupació única, perquè si hi ha ocupació, hi haurà benestar i futur”, ha senyalat Vallès qui de fet, ha volgut que aquestes tres paraules composin el leitmotiv de la convenció municipal. “Perquè aquest és el compromís amb el que em presento davant els reusencs, perquè realment el meu objectiu és treballar per l’ocupació, el benestar i el futur dels ciutadans”, ha dit.

En aquest sentit, Vallès ha anticipat una de les propostes de govern que es coneixeran en la convenció de dijous i que “està orientada a l’activació de l’economia de Reus i del mercat laboral”, ha senyalat. “Obrir un negoci a Reus no costarà ni temps ni diners –ha anunciat-, i és que el candidat socialista impulsarà una finestreta única per als tràmits i bonificarà en un 95% els impostos municipals durant el primer any a tots els emprenedors i durant el segon a aquells que contractin ciutadans de Reus i que siguin a l’atur”. “A més, doblaren els plans d’ocupació a la ciutat i dedicarem el 10 per cent d’aquestes contractacions a fixar professors per a que puguin col·laborar amb les escoles que ho desitgin en la impartició de la sisena hora o en classes de suport”, s’ha compromès Vallès.

Reus torna a estar al mapa del interès polític
“La convenció municipal dels socialistes reusencs estava dissenyada com un acte de caire local per presentar el programa de govern que entre tots els ciutadans hem elaborat però això ha canviat en les darreres hores”, ha anunciat Vallès en la roda de premsa d’avui. I és que el Primer secretari dels socialistes a Espanya, Pedro Sánchez, ha volgut conèixer de primera mà el projecte de Vallès i “la feina que s’ha estat fent aquests anys per reconfigurar els ponts i les complicitats amb els ciutadans”.


“Pedro Sánchez sap que a Reus hi haurà un canvi i ha volgut conèixer el projecte de primera mà”, ha manifestat el primer secretari reusenc després d’evidenciar que “hi ha molts assumptes a Reus que estan lligats a les decisions que es puguin prendre des del govern de Madrid, i que vingui el futur president del govern a Espanya, per nosaltres és una bona notícia”, ha assegurat Vallès. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada