dijous, 30 d’abril del 2015

ANA LÓPEZ: “IMPULSAREM LA CREACIÓ DE XARXES CIUTADANES PER DETECTAR SITUACIONS DE POBRESA EXTREMA A CAMBRILS”



“A Cambrils hi ha més de 4.700 cambrilencs i cambrilenques majors de 65 anys. Tots han treballat de valent per aconseguir un futur millor per als seus fills. El Cambrils actual és fruït del seu esforç. Estem parlant d’un col·lectiu que ha hagut de patir les retallades de la dreta (copagament dels productes farmacèutics, pujades de l’IVA, retallades en dependència, pensions, teleassistència, etc.) i que no pot quedar abandonat a la cuneta. No ho permetrem! Volem una ciutat on la gent gran sigui considerada un actiu per a la societat i on s’aprofiti la seva experiència, coneixement i saviesa”, així de contundent s’ha manifestat l’alcaldable socialista Ana López en la presentació de les propostes socialistes en matèria gent gran i envelliment actiu.

En aquest sentit, Ana López s’ha compromès a fomentar l’autonomia de la gent gran a través d’un programa de seguiment i acompanyament continu a les seves cases, promocionar els casals de la gent gran, ampliar els casals d’estiu tot l’any i prioritzar el suport als cambrilencs en situació de dependència oferint tot el suport assistencial, domèstic i jurídic que pugui donar l’Ajuntament.

“Per als socialistes és molt important garantir la cohesió social del nostre poble, per això impulsarem la creació de xarxes ciutadanes per detectar situacions de pobresa (especialment de pobresa extrema) i de maltractaments o abusos a la gent gran, per desgràcia, en molts casos ocults per vergonya o per por a la reacció dels agressors.”    

El casal de la gent gran de Cambrils ha acollit aquesta xerrada sobre la gent gran organitzada pel PSC de Cambrils que ha comptat també amb la participació de la candidata, Yolanda Quílez, i de la infermera especialitzada en atenció comunitària, Pilar Ferrer.


Durant els propers dies el PSC de Cambrils ha organitzat diversos actes per donar a conèixer a la ciutadana el programa amb el que els socialistes es presenten a aquestes eleccions municipals. Divendres vinent, 8 de maig, a les 17.30h, tindrà lloc a la Plaça de la Vila un acte públic per explicar les propostes de família i infància. Una setmana vinent, el divendres 15 de maig, el centre cultural de Cambrils acollirà l’acte “Cambrils, ciutat d’oportunitats econòmiques i professionals”, a les 10h, amb la participació de l’analista econòmic i professors de la Universitat de Barcelona, Gonzalo Bernardos.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada