dimecres, 22 d’abril del 2015

ROSA MARIA IBARRA: “APROFITAREM ELS JOCS DEL MEDITERRANI DEL 2017 PER DONAR A CONÈIXER VALLS AL MÓN”



L’alcaldable del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, ha presentat avui les propostes socialistes en matèria esportiva. La candidata socialista ha afirmat que “no podem deixar passar la gran oportunitat que representen els Jocs del Mediterrani del 2017. Nosaltres ens comprometem a aprofitar aquest gran esdeveniment, i la dotació econòmica que comporta, per millorar els equipaments esportius de la ciutat i donar a conèixer Valls al món”.

Així mateix, el programa socialista també defensa garantir la pràctica esportiva a tots els barris de la ciutat, posar en servei un programa de natació per a tots els infants vallencs, potenciar l’esport base, crear parcs de la salut, remodelar la piscina del Fornàs i liderar la comarca potenciant el Consell Esportiu de l’Alt Camp, entre d’altres propostes.

Segons ha destacat Rosa Maria Ibarra, “els socialistes considerem l’esport no tan sols des de la vessant purament esportiva sinó també com a un element transversal que ens serveix per generar un model social d’integració a la ciutat. Volem desenvolupar l’esport base a la ciutat, també com a eina de millora de la salut dels ciutadans, i donar tot el suport que puguem donar des de l’Ajuntament a l’excel·lent feina que fan les entitats i clubs esportius de la ciutat.”


Finalment, la candidata socialista s’ha compromès a desgranar totes les propostes del programa del PSC, matèria per matèria, a fi i efecte que els ciutadans decideixen amb criteri el dia de les eleccions. “Nosaltres no ens presentem amb les mans buides, ni prometent solucions màgiques, ni falses dreceres. No tenim cap vareta màgica però ningú ens guanyarà en ganes de treballar, ni a l’hora de posar tot el nostre esforç per fer avançar Valls i millorar les condicions de vida dels vallencs i vallenques”, ha resumit Rosa Maria Ibarra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada