dimecres, 1 d’abril del 2015

MIQUEL ICETA ASSISTIRÀ A L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC DE VALLS A LES ELECCIONS MUNICIPALS



El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, assistirà a l’acte de presentació de la candidatura socialista de Valls a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’acte de presentació tindrà lloc el dimecres 8 d’abril a partir de les 19.30h al teatre principal de Valls.  

L’alcaldable socialista, Rosa Maria Ibarra, s’ha mostrat molt satisfeta “per haver aconseguit configurar una candidatura de persones molt vinculades amb el teixit associatiu, cultural i professional de la ciutat. Es tracta d’una llista formada per persones de diferents perfils però amb el nexe en comú del seu compromís amb Valls i la seva gent. És la millor candidatura que els socialistes podríem presentar tenint en compte els reptes que la ciutat té plantejats en aquests propers quatre anys.”

En relació amb les prioritats del PSC per al proper mandat municipal l’alcaldable socialista s’ha mostrat rotunda a l’hora d’afirmar que “ha de ser el mandat de les persones, de la satisfacció de les necessitats reals dels vallencs i vallenques. No vull menystenir la importància dels grans equipaments o infraestructures però per a nosaltres aquests tan sols tenen sentit si estan al servei dels vallencs i vallenques.”

“L’objectiu número u i la prioritat total i absoluta és reduir l’atur, generar ocupació i que aquesta sigui de qualitat i no en precari ni amb salaris baixos. Molt lligat amb això, hem de ser capaços de desenvolupar els serveis i prestacions socials que depenguin de l’Ajuntament com sempre hem fet els socialistes quan hem tingut responsabilitats de Govern.”

Rosa Maria Ibarra també ha explicat que el PSC vol potenciar l’associacionisme de tots tipus a la ciutat. “Valls té la sort de comptar amb una de les societats més dinàmiques i compromeses del país. La nostra societat civil és una de les nostres riqueses més importants i hem de saber dinamitzar la seva vitalitat des del consistori.”


Finalment, l’alcaldable socialista s’ha compromès també a defensar la capitalitat i el protagonisme de Valls a l’Alt Camp i al conjunt del Camp de Tarragona. “Som la capital de l’interior del Camp de Tarragona però aquesta capitalitat no depèn d’un títol oficial sinó de la força i de l’empenta dels vallencs i vallenques, un tret d’identitat de Valls que hem de saber vehicular i impulsar des de l’Ajuntament.”   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada