dimarts, 31 de gener del 2012

FRANCESC VALLÈS: “EXIGIM AL PP QUE DIGUI QUIN ÉS EL SEU PROJECTE PER GARANTIR LA SORTIDA DE MERCADERIES DEL PORT DE TARRAGONA I QUE FIXI UN CALENDARI”


El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha demanat avui al PP “que ens digui quin és el projecte que tenen per garantir la sortida amb connexió d’ample de via internacional a les mercaderies del Port de Tarragona i que fixi un calendari per a la realització de les obres. Aquesta és una infrastructura estratègica i prioritària que no pot esperar més temps.”

Segons Vallès, “per als socialistes és clau prioritzar la inversió pública en aquests temps de greu crisi econòmica. Hem de decidir que és prioritari i que pot esperar. D’acord amb aquest criteri la sortida de mercaderies del Port, el Corredor del Mediterrani i l’autovia A-27, són irrenunciables. És el moment d’invertir en aquelles infraestructures que millorin la nostra competitivitat, generin riquesa i creïn nous llocs de treball i la sortida de mercaderies del Port de Tarragona en ample internacional ha de ser una de les prioritats d’aquest territori.”

Finalment, Vallès ha afirmat que “el que destil·len les darreres declaracions dels dirigents del PP és que, com sempre, al final acabaran no fent res perquè per a ells Tarragona sempre ha estat una província de segona divisió. Només cal recordar la desinversió que les nostres comarques van patir durant els vuit anys de Govern d’Aznar.”

“No n’hi ha prou en dir que no els agrada el projecte del tercer fil”, ha conclòs Vallès, “com a partit de Govern han de dir quina és la seva opció per garantir una infrastructura estratègica i quin és el seu calendari d’execució perquè aquest territori no perdi en competitivitat, i doni seguretat a les empreses per tal d’evitar que marxin a altres territoris.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada