dimecres, 18 de gener del 2012

ROSA MARIA IBARRA: “ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT PER AL 2012 DISCRIMINEN VALLS”


“El projecte de pressupostos per al 2012 que ha presentat el Govern de la Generalitat ens sembla intolerable a nivell de Valls. No hi són presents cap de les inversions estratègiques que la ciutat necessita per garantir el seu futur a curt i mig termini”, així ha qualificat la portaveu socialista a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, la proposta de pressupostos presentada pel Govern d’Artur Mas.

Rosa Maria Ibarra ha explicat que la inversió real a Valls “ni tal sols arriba a un milió i mig d’euros. Una inversió, doncs, molt inferior a la d’altres municipis del nostre entorn com Constantí (tres milions d’euros) o Riudoms (2,5 milions d’euros), per no parlar de Vila-seca on la inversió és tres vegades superior a la de Valls.”

La portaveu socialista ha anunciat que el PSC ha presentat al ple municipal una moció on es demana la inclusió de partides específiques per a projectes “imprescindibles per a Valls. En concret, aquests projectes són: l’ampliació del Pius Hospital, el Museu Casteller, l’acabament de les obres del Convent del Carme i la construcció de l’IES Serra de Miramar.”

Ibarra ha subratllat la importància d’aquests projectes, com el museu casteller “pel que significa de revulsiu a nivell turístic i comercial per a la ciutat”, i l’acabament de les obres del Convent del Carme “capdal per a l’escola Enxaneta i pel conjunt del nucli antic de Valls.”

“Estem parlant d’inversions plenament possibles, tot i la reducció general de la despesa impulsada pel Govern, i de les que Valls no en pot prescindir per això demanem a la resta de grups, especialment als regidors de CiU que disposen de la majoria absoluta, a que posin per davant els interessos de Valls per sobre dels interessos de partit votant a favor d’aquesta moció. No fer-ho seria ser còmplices d’aquest greuge comparatiu de Valls en relació a altres poblacions veïnes”, ha argumentat la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada