dissabte, 21 de gener del 2012

L’ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA ELEGEIX ALS 9 DELEGATS TARRAGONINS AL CONGRÉS DEL PSOE


L’assemblea de la Federació del PSC del Camp de Tarragona ha elegit als 9 delegats tarragonins que prendran part en el 38è Congrés del PSOE. L’assemblea es va dur a terme ahir al vespre a l’antiga audiència de Tarragona i va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de representants de totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

Així, finalment van ser elegits com a delegats al Congrés del PSOE l’alcalde de Tarragona i president de la Comissió Gestora del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el portaveu i coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, el diputat socialista al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, i l’alcaldessa del Montmell i representant de l’agrupació socialista del Baix Penedès interior, Imma Costa.

Completen la delegació tarragonina els companys German López, de l’agrupació de Reus, Sara Pagà, de l’agrupació de Valls, Panchy Picallos, de l’agrupació de Tarragona, Yolanda Quilez, de l’agrupació de Cambrils, i Mario Burzurí, de la JSC de les comarques tarragonines.

L’assemblea també va aprovar les esmenes que les assemblees locals volen introduir a la ponència marc del Congrés Federal que es durà a terme a Sevilla el primer cap de setmana del mes de febrer. El secretari d’organització del PSC, Daniel Fernández, va cloure l’assemblea amb un informe sobre la situació política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada