divendres, 13 de gener del 2012

COMUNICAT DEL PSC DE CUNIT


El PSC de Cunit vol posar de manifest la seva indignació per les informacions de les que hem tingut coneixement aquest matí sobre el proper acomiadament de 14 treballadors/es de l’Ajuntament de Cunit.

En un acte de covardia i sense cap tipus de sensibilitat l’Alcaldessa ha convocat una roda de premsa a través de la qual ha explicat l’amortització d’aquestes places. Un cop més ha demostrat la seva veritable cara, la nul·la voluntat de diàleg i la covardia que la caracteritza, perquè ha estat incapaç de comunica-li a les persones afectades que les enviarà a l’atur.

En les seves manifestacions publiques Montserrat Carreras ha justificat l’acció per motius econòmics. El que no ha explica és que a la mateixa plantilla en que amortitzen 14 places en creen 10 més de noves. Tampoc ha explicat que aquestes 14 persones estan estretament vinculades a l’equip de govern anterior i que són responsables dels serveis que més s’han potenciat en les darreres legislatures.

L’alcaldessa que durant tants anys ha estat l’abanderada de la política del diàleg, la negociació, la transparència i que fa uns dies demanava als partits de la oposició que suavitzessin les seves intervencions als plens per afavorir la entesa, avui demostra la veritable política de CIU. A la qual s’ha afegit sense cap vergonya els regidors de ERC i ICV, Ivan Faccia i Toni Martínez. Els mateixos que inunden els mitjans de comunicació amb notes de premsa defensant les polítiques socials i d’esquerres, recolzen les formes impositives de Montserrat Carreras , del Sr. Eduard Arruga, etc que no només no els hi ha comunicat als treballadors i treballadores sinó que han menyspreat als representants polítics de la resta de Grups Municipals que també ens hem assabentat per la premsa.

El PSC de Cunit anuncia que exigirà la documentació que necessàriament ha de justificar aquests acomiadaments, i que avui el Govern no ha volgut entregar als representants dels treballadors, la valoració de llocs de treball que estava realitzant la Diputació de Tarragona i de la que encara no hem estat informats, i que iniciarà accions públiques per tal de desemmascarar la veritable intenció del Govern de la Sra. Montserrat Carreras: la venjança política.

Així mateix volem fer públic el que ja em fet en privat: donar tot el nostre suport als treballadors i treballadores afectats i a tota la plantilla de personal de l’Ajuntament de Cunit per les condicions d’inestabilitat i inseguretat a les que estan sotmesos dia rere dia, des de l’entrada d’aquest nou equip de Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada