dijous, 19 de gener del 2012

S' APROVA UNA MOCIÓ AL PARLAMENT EN LA QUÈ S’INSTA AL GOVERN A CONTINUAR TREBALLANT EN LES OBRES DE LA PRESÓ DEL CATLLAR


A instàncies del grup socialista el ple del Parlament ha aprovat una moció en la què s’insta al Govern “a continuar fent totes les obres tècnicament possibles durant aquest 2012 al centre penitenciari Mas Enric del Catllar, incloent les infraestructures de depuració d’aigües residuals. Això permetrà tancar l’actual centre penitenciari de Tarragona”, així ho ha anunciat aquesta tarda el diputat del PSC al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, qui ha desgranat el contingut de la moció.

Així, el diputat tarragoní ha explicat que la moció s’ha aprovat després de ser defensada per la diputada Agnès Pardell i de ser modificada com a conseqüència d’unes converses amb el grup de CiU. En concret, el text inicial instava a la Generalitat a finalitzar les obres del centre penintenciari del Catllar per permetre la seva entrada en funcionament durant aquest 2012.

Xavier Sabaté ha valorat molt positivament aquest acord “malgrat que no sigui tan taxatiu com el text inicial presentat.” Així mateix, el diputat socialista ha explicat que “el grup del PSC al Parlament farà un seguiment d’aquest acord perquè a finals de 2012 ja farà dos anys de Govern de CiU i el centre del Catllar ja haurà d’estar en funcionament i a ple rendiment de forma que el Centre Penitenciari de Tarragona es pugui tancar.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada