dilluns, 30 de gener del 2012

ELS DIPUTATS I SENADORS SOCIALISTES PER TARRAGONA SERAN PRESENTS A LES COMISSIONS PARLAMENTÀRIES QUE AFECTEN DIRECTAMENT EL TERRITORI


Un cop acabat el procés de designació de les representacions parlamentàries al Congrés per aquesta legislatura el diputat socialista per Tarragona, Francesc Vallès, ha estat designat vice-president de la comissió de l’Estatut dels diputats i vocal de les comissions constitucional i d’economia i competitivitat.

Per la seva banda, el diputat Joan Ruiz serà el secretari de la comissió de foment del Congrés i vocal de les comissions de discapacitat i de Pacte de Toledo.

Pel que fa al Senat, la senadora socialista per Tarragona, Maria Jesús Sequera, serà la portaveu del grup a la comissió d’educació i esports del Senat. Així mateix, també serà la portaveu socialista a les comissions d’ens locals i de suplicatoris.

Finalment, el senador ebrenc Joan Sabaté serà el portaveu del grup a les comissions d’afers exteriors, defensa i Unió europea.

En relació a aquesta qüestió el coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, s’ha mostrat satisfet “per la presència dels diputats i senadors per Tarragona a les comissions que afecten directament al territori, com la comissió de Foment o la d’ens locals. Durant aquesta legislatura seguirem treballant per garantir noves inversions per Tarragona i evitar que el Govern del PP suprimeixi, amb l’excusa de la crisi, les prestacions i serveis que ens garanteix el nostre Estat del Benestar.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada