dimarts, 13 de maig del 2014

EL PSC DE CAMBRILS PRESENTA ELS SEUS ACTES DE CAMPANYA DE LES ELECCIONS EUROPEES



L’agrupació socialista de Cambrils ha decidit fer un esforç especial en aquesta campanya de les eleccions europees. “Els cambrilencs i les cambrilenques també ens juguem molt en aquestes eleccions perquè el nostre futur passa per Europa. Volem contribuir amb el nostre vot a assolir una Europa més democràtica, que aposti per la creació de nous llocs de treball i per un creixement sostenible. Malgrat el molt que està en joc detectem que la ciutadania no és coneixedora de què, per exemple, més del 80% de les lleis que s’aproven al Parlament i al Congrés són transposicions de directives europees”, segons ha explicat la regidora socialista Ana López.

Per donar a conèixer aquesta tessitura, des de l’agrupació s’han organitzat un seguit d’actes: un stand informatiu demà dimecres al mercadet de Cambrils, un altre dissabte a la Plaça Carles Roig i al Port, la participació d’afiliats i simpatitzants socialistes a l’acte central de campanya del PSC dimecres vinent a la Vall d’Hebron de Barcelona i una tertúlia amb Diana Salvadó, candidata socialista al Parlament europeu pel Camp de Tarragona, al local de l’agrupació dijous vinent a partir de les 16h, etc.


Segons ha subratllat Ana López, “aquestes eleccions han de decidir si canviem o no el rumb que ens ha portat a aquesta situació tan dramàtica. La majoria del PP al Parlament europeu ha permès aquest austericidi irresponsable de Merkel i Rajoy que tan mal ens està fent. Podem aturar-ho votant socialista a les eleccions del dia 25 de maig. Els socialistes som els únics capaços d’aconseguir una majoria alternativa a la del PP europeu i aprovar mesures com multiplicar per quatre els recursos destinats a combatre l’augment de la pobresa que són necessaris com l’aire que respirem”, ha conclòs la regidora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada