divendres, 9 de maig del 2014

DIANA SALVADÓ: “EL FUTUR DELS 166.000 PENSIONISTES TARRAGONINS TAMBÉ ES JUGA A EUROPA”



La candidata socialista a les eleccions europees per Tarragona, Diana Salvadó, ha fet avui una crida als jubilats i pensionistes tarragonins per a què es mobilitzin i votin socialista a les eleccions del dia 25 per aturar les retallades en matèria de pensions que prepara la dreta del Partit Popular europeu.

Segons ha alertat la candidata del PSC, “crec que els 166.000 pensionistes que tenim a la província de Tarragona han de saber que perdran quatre punts de poder adquisitiu a les seves pensions entre enguany i el 2017, tal i com el Govern del PP ha comunitat a la Comissió Europea.”

“Això vol dir que la quantia de les pensions tan sols s’incrementarà un raquític 0,25% cada any fins al 2017 el que, unit a l’increment de la inflació, suposarà una importantíssima pèrdua de diners i de poder adquisitiu per als pensionistes. Podem evitar-ho anant a votar socialista el 25-M. El seu futur, el dels pensionistes tarragonins, també passa per Europa.”   

En aquest sentit, Diana Salvadó ha recordat que Rajoy i el PP ja van mentir als jubilats quan el 2011 van assegurar per activa i per passiva que no tocarien el poder adquisitiu dels pensionistes. “Primer mentida. Amb la reforma de les pensions del PP els pensionistes tarragonins ja han perdut, de mitjana, 300 euros de poder adquisitiu que, d’acord amb la revalorització de les pensions vigent fins ara, els corresponia. No podem avalar a les urnes una política consistent en mentir i en estalviar diners traient-los de la butxaca dels pensionistes. És evident que ens cal un canvi i urgent.” 

“A més, això que el Govern de Rajoy anomena estalvi en realitat és un espoli als pensionistes. De fet, el PP no només ha passat la podadora per aquí sinó que també ha tret als pensionistes les ajudes per dependència i la gratuïtat dels medicaments.”


Diana Salvadó ha reiterat el compromís del grup socialista al Parlament europeu per evitar una nova pèrdua del poder adquisitiu dels pensionistes. Així mateix, ha afirmat que els socialistes treballaran per garantir uns paràmetres mínims que assegurin un sistema públic de pensions europeu i destinar una part dels recursos que s’obtinguin de la lluita contra el frau i els paradisos fiscals a tal efecte.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada