dissabte, 17 de maig del 2014

DIANA SALVADÓ: “ELS SOCIALISTES TRIPLICAREM ELS FONS QUE LA UNIÓ EUROPEA DESTINA ALS PLANS D’OCUPACIÓ JUVENIL”



La candidata socialista al Parlament europeu per Tarragona Diana Salvadó ha estat aquest dissabte molt taxativa a l’hora de valorar la situació en la què es trobem milers de joves tarragonins per culpa de la crisi i de les retallades dels Governs de PP, CiU i ERC.

“Amb més de 30.000 joves de la província de Tarragona a l’atur, el que representa una taxa d’atur juvenil superior al 50%, la situació és realment dramàtica. En aquest sentit, el compromís dels socialistes és clar, si disposem d’una majoria al Parlament europeu triplicarem el pressupost europeu destinat a finançar els plans d’ocupació per als joves dels 6.000 milions actuals als 21.000 milions d’euros que per a nosaltres són necessaris per reduir aquesta intolerable taxa d’atur juvenil al nostre país i al conjunt del sud europeu.”

Diana Salvadó ha fet aquestes declaracions al Baix Penedès on aquest dissabte ha fet campanya per diversos municipis de la comarca. Per la candidata socialista “el que la dreta ha fet amb els joves d’aquest país, també els tarragonins, no té nom.”

Així, davant de l’augment exponencial de l’atur i també de les matrícules i preus de les universitats públiques i estudis de formació professional, davant de la manca d’expectatives de futur dels joves d’aquest país, “el conseller d’empresa del Govern de CiU va emplaçar als joves catalans a què agafessin l’avió i marxessin a Londres a servir cafès. Per convertir la paradoxa en completa va fer aquestes sorprenents declaracions en plena comissió de polítiques de joventut del Parlament (la cara dels mateixos diputats de CiU era un poema...)”

“Semblava una afirmació insòlita difícil de superar. Ho va aconseguir un cop més el Govern del PP. Així, preguntada sobre l’augment dels joves que marxaven a l’estranger a guanyar-se la vida, la secretària general d’immigració del Govern de Rajoy, senyora Marina del Corral, va atribuir aquest increment no a la manca de treball per als joves que hi ha a Espanya, no, si no al “espíritu aventurero propio de la juventud.” Per al PP els nostres joves no marxen perquè no troben feina, marxen perquè són uns aventurers intrèpids. En fi...”


Les agrupacions socialistes de la Federació del PSC del Camp de Tarragona han sortit aquest dissabte al carrer per donar a conèixer als ciutadans el molt que ens juguem realment a les eleccions europees de diumenge vinent.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada