dijous, 30 de gener del 2014

REBUTJADA AMB ELS VOTS DE CIU I ERC LA RESOLUCIÓ DEL PSC QUE INSTAVA AL GOVERN A COMPLIR AMB EL CONVENI AMB L’AJUNTAMENT DE SALOU PER SOLUCIONAR EL DARRER TRAM DEL BARRANC DE BARENYS



“Lamentem profundament que els diputats de CiU i ERC hagin votat en contra de la proposta de resolució del PSC a la comissió de territori que instava al Govern a complir amb el conveni del 2008 subscrit per l’Ajuntament de Salou i l’Agència Catalana de l’Aigua pel qual l’ACA s’ha de fer càrrec de la promoció del projecte constructiu de les actuacions de millora hidràulica dins del cas urbà del barri de la Salut, des de la via fèrria fins a la desembocadura, inclosa l’obra de transició amb la llera actual per sobre de la via fèrria. No entenem com és possible aquest vot contrari de CiU i ERC que ha comportat que la proposta finalment hagi estat rebutjada”, segons ha manifestat avui el diputat socialista Xavier Sabaté.

El diputat tarragoní ha recordat que l’objectiu del conveni era executar les obres de millora hidràulica del tram del barranc comprés entre el vial de Cavet i la desembocadura. El diputat socialista ha recordat que ja al 2007 s’havia contractat i aprovat el projecte constructiu d’un pas sota de la línia de RENFE al carrer Barranc de Barenys (pressupostat en 800.000 euros).


Cal tenir present que durant els darrers anys aquesta zona del municipi de Salou s’ha vist afectada per inundacions d’aigua i fang com a conseqüència de desbordaments del barranc de Barenys. “Per tant, estem parlant d’un problema real i greu per als veïns de Salou que mereix una solució urgent per part de l’Administració ja que és un problema que s’arrossega des de fa massa temps. En aquest sentit, no entenem com és possible que CiU i ERC hagin pogut votar en contra d’una resolució que demana al Govern que complís amb un acord que ja havia assumit. És del tot incomprensible!”, ha afirmat Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada