dimarts, 14 de maig del 2013

UNA DELEGACIÓ DE LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES PARTICIPA AL WORKERS YOUTH FESTIVAL DE DORTMUND




Des del dimecres 8 de maig un total de 14 afiliats de la JSC de les comarques tarragonines estan participant al Workers Youth Festival organitzat per les joventut del SPD a la ciutat alemanya de Dortmund. Durant aquests dies més de 3.000 joves socialistes d’arreu del món s’han reunit per debatre les alternatives a l’austericidi suïcida imposat per la dreta i els lobbys financers al servei dels mercats.

Segons Alejandro Caballero, membre de l’executiva de la JSC de les comarques tarragonines, “durant aquests dies, a Alemanya, estem posant en comú les situacions que estem patint als nostres respectius països. En destaca un punt en comú, que aquestes polítiques de retallades permanents de drets i prestacions socials tan sols estan afavorint al capital i, al mateix temps, proletaritzant a marxes forçades a la immensa majoria de treballadors europeus, en especial, al sud d’Europa.”

“Mentre els joves socialistes treballem i lluitem contra les injustícies provocades pel capitalisme liberal, des de les joventuts del PP es dediquen a insultar als joves que surten al carrer per denunciar l’efecte devastador de les polítiques del Govern de Rajoy.”

Alejandro Caballero es refereix a les recents declaracions de la presidenta de Nuevas Generaciones del PP en les què aquesta qualificava de “jóvenes borregos que solo saben gritar” als joves que es manifesten al carrer contra les retallades de l’executiu popular.

“Aquestes declaracions són un insult intolerable al 57% de joves que estan a l’atur però donen una imatge exacte de la sensibilitat social del PP. Tampoc és casual si recordem que una dirigent del PP va atribuir al “caracter aventurero propio de la juventud” l’augment del nombre de joves que marxaven del país a buscar-se la vida i un lloc de treball a l’estranger. És increïble!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada