divendres, 31 de maig del 2013

CIU A CUNIT I LES EXCUSES PER NO GOVERNAR



Hi havia una vegada un poble governat per un grup de persones que no es preocupaven pel benestar dels seus veïns i veïnes, es passaven el dia removent calaixos i rellegint papers molt i molt antics afanats per trobar algun error dels qui ocupaven el seu lloc abans, però no responien a les demandes dels ciutadans i les ciutadanes ni compilen el que prometien…….

Aquest podria ser l’ inici d’un conte com n’hi ha molts, però malauradament és la realitat que vivim cada dia a Cunit. D’aquí pocs dies es compliran 2 anys del Govern de CIU-ERC-ICV i el balanç no pot ser més negatiu. Retallades i eliminacions de serveis, equipaments tancats i edificis deteriorats, carrers plens de sots, boscos bruts, un 10% d’atur, acomiadaments partidistes de treballadors i treballadores que són declarats pels improcedents pels jutges, inacció per fer complir les lleis, associacions abandonades, ciutadans i ciutadanes escanyats a impostos sense prestacions de serveis, cap iniciativa econòmica,..... i així podríem omplir pàgines i pàgines.

Tenim un govern municipal que només mira al passat, és la seva excusa perquè no saben governar el present. Un govern, que tot i estar conformat per tres partits polítics, no sumen ni una sola proposta ni una sola línia de projecte de municipi. Un govern que NO fa res del que varen prometre. Una alcaldessa sense sentit de la institució ni capacitat de lideratge, que viu el poble des del despatx, com una feina de 8 a 17h i que marxa a dormir, passejar i comprar a Vilanova. Una alcaldessa que abans donava abraçades i ara s’amaga i dóna l’esquena a les mateixes persones que va mentir, prometent que baixaria els impostos i mantindria els mateixos serveis. 

I com no tenen model de municipi, ni projecte ni rumb, viuen de l’excuses que tapin la seva nul·la gestió. Per això han encarregat saquejar els calaixos, revisar-ho tot i fer el possible per trobar errades; i si no hi ha, qualsevol discrepància de criteri és excusa per convocar una roda de premsa i explicar que els anteriors eren uns patans i uns lladres, tot i que sàpiguen que amb això no només ataquen l’honorabilitat de persones honrades i treballadores, sinó que perjudiquen la imatge i la credibilitat del municipi i espanten qualsevol inversió. Un municipi que espera d’ells (CiU+ERC+ICV) que governin i no que segueixin a l’oposició. Que ens demostrin si volien un nou projecte per Cunit o nomón volien tenir el poder a Cunit? I aquesta falta de govern i de rumb porta a l’Ajuntament mani tothom i no mana ningú!!!! Si té més poder el menys votat que la pròpia alcaldessa.

Les urnes a les municipals del 2011 varen parlar, i el poble no pot continuant tenint un govern que fa encara d’oposició. Han de governar!

A Cunit hem perdut la il·lusió, serietat, presència com a poble, l’esperança, el futur i la confiança. I lamentablement hem guanyat més desgovern, més inestabilitat, més inactivitat, cap solució, més tensió, més “bulos” llençats com a excuses per a no governar, mes retallades, més tancaments de serveis de la ciutat, més impostos, menys propostes, més tinents d’alcaldes, mes acomiadaments improcedents, menys seguretat, menys drets però mes excuses per no mantenir-los, en definitiva hem guanyat tot el contrari del que ens varen prometre els que varen guanyar!. A les municipals del 2011, 1860 famílies varen confiar en la paraula de Montserrat Carreras i en les promeses de CIU, només 16 mesos després, a les eleccions de 25 de maig,  més de 800 families de Cunit els han retirat aquesta confiança. I tot i que als pobles importa més la persona que la marca del partit polític. I és que els ciutadans i ciutadanes de Cunit ja no volen més excuses del passat, volem solucions pel nostre present. Fa 2 anys que ja tenen el poder de l’Ajuntament i els cunitencs i cunitenques volem un govern que és preocupi de nosaltres i no de com mantenir la cadira. Tenen el poder, governin!


Deixin de parlar del passat i governin el present. Molts cunitencs i  cunitenques els van votar per fer un nou projecte per Cunit i no perquè només tinguessin el poder de Cunit!

Article de Judith Alberich publicat al diari Més Tarragona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada