dimecres, 3 d’abril del 2013

MARIA JESÚS SEQUERA: “TENIM 9.331 RAONS PER IMPULSAR EL LOGIS PENEDÈS”




La senadora socialista i portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana, Maria Jesús Sequera, ha afirmat avui que “el grup socialista al Parlament demanarà al Govern que impulsi definitivament el projecte del Logis Penedès, una infrastructura logística que ha d’actuar com a locomotora laboral en una comarca, com la nostra, especialment afectada per l’increment de l’atur com a conseqüència de la crisi i de la nostra dependència del sector de la construcció.”

En aquest sentit la senadora del PSC ha assenyalat que “un estudi de la Universitat Rovira i Virgili va quantificar que l’entrada en funcionament del Logis suposaria la creació de 9.331 llocs de treball, entre directes i indirectes, a la comarca. Al Baix Penedès tenim ara mateix uns 12.000 aturats. Apliqueu el sentit comú i feu comptes del que suposaria per a la nostra comarca el Logis a nivell de reducció de l’atur i de generació de nova ocupació.”

Així mateix, l’estudi del grup d’investigació d’indústria i territori de la URV apuntava que el projecte del Logis Penedès generaria un valor afegit brut anual de l’ordre d’uns 425 milions d’euros.

“Podem renunciar, en plena crisi econòmica, a un centre logístic de primer nivell que crearà milers de llocs de treball i que comportarà inversions d’aquesta magnitud? Els socialistes estem convençuts de la necessitat de fer realitat aquest projecte que hem defensat des del primer moment.”

“No s’entén la inacció del Govern de CiU també en aquest àmbit. Els socialistes ja vàrem proposar un pla de xoc contra l’atur al Baix Penedès, ja que és la comarca tarragonina amb el percentatge d’aturats més elevat, però totes les nostres propostes en positiu s’han trobat amb el silenci per tota resposta. Que esperen des de CiU per impulsar alguna actuació que beneficiï la nostra comarca? Si no accepten les nostres propostes que plantegin alguna alternativa però que facin alguna cosa d’una vegada! Haurien de ser conscients de què 12.000 persones, i per tant 12.000 famílies, no poden esperar...”, ha conclòs la senadora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada