dimecres, 30 de maig del 2012

MARIA JESÚS SEQUERA: “UNS 28.000 JUBILATS DEL BAIX PENEDÈS HAURAN DE PAGAR-SE UNA PART DEL PREU DELS SEUS MEDICAMENTS”



“A tot el país, però en especial, a la comarca del Baix Penedès CiU i PP han travessat totes les línies vermelles”, així ho ha denunciat aquest dimecres la senadora socialista, Maria Jesús Sequera, que ha explicat les conseqüències que les darreres retallades impulsades pels Governs de CiU i PP tindran a nivell de Baix Penedès.



Així, “l’aprovació definitiva dels pressupostos generals de l’Estat per al 2012 de la ma del PP suposarà que els 28.000 jubilats que hi ha a la comarca hauran de pagar-se una part del preu dels seus medicaments. Així mateix, uns 1.340 joves del Baix Penedès que fins cobraven les ajudes de la Renda Bàsica d’Emancipació les han deixat de percebre d’ençà que Mariano Rajoy és president del Govern.”


La senadora socialista i portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana també ha alertat que els pressupostos incidiran molt negativament en la provisió de serveis i prestacions socials finançades per l’Estat. “Per exemple, els pressupostos del PP contemplen una aturada brusca de les ajudes a la dependència, una davallada de les beques i un augment desorbitat de les matrícules universitàries (fins a 500 euros de més hauran de pagar per poder matricular-se els 1.800 estudiants del Baix Penedès que cursen estudis a la Universitat Rovira i Virgili el curs vinent), etc.”


“A això se li suma la desinversió a la comarca que ja vam patir de la ma dels pressupostos de la Generalitat del Govern “amic” d’Artur Mas i de CiU (acomiadament de professors interins, augment de les llistes d’espera als CAP i ambulatoris, aturada en la construcció i millora de centres educatius, sanitaris...)”


Finalment, Maria Jesús Sequera ha mostrat la seva preocupació perquè amb els pressupostos del PP “l’A7 s’acaba a Altafulla. No hem trobat ni una sola esmena que ens faci ser optimistes en relació a la continuïtat de les obres en direcció al Baix Penedès. Així mateix, s’aturen les consignacions adreçades al passeig marítim de Cunit. Parlem d’obres que el PP reivindicava “amb urgència” la passada legislatura, quan estaven a l’oposició.”


Tot plegat, “ens situa en un escenari particularment difícil. El Baix Penedès és la comarca del Camp de Tarragona que més ha acusat l’ascens de l’atur com a conseqüència de la nostra vinculació amb el sector de la construcció. Aquestes noves retallades de CiU i PP només comportaran més atur i més problemes a la vida quotidiana dels veïns de la nostra comarca”, ha emfatitzat la senadora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada