dilluns, 21 de maig del 2012

JOSEP MASDEU: “LA DIPUTACIÓ INVERTIRÀ 5,6 MILIONS D’EUROS A LA CONCA DE BARBERÀ EN EL MARC DEL PLA D’ACCIÓ MUNICIPAL”



Segons ha desgranat el portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, “en el conjunt de la comarca de la Conca de Barberà el Pla d’Acció Municipal de la Diputació preveu una inversió total de 5.696.643 euros per als propers quatre anys. Per enguany, la inversió prevista ja supera el milió d’euros i beneficiarà a tots i cadascun dels 22 municipis de la comarca.” El portaveu del PSC ha fet aquestes declaracions a Vilanova de Prades on el grup socialista de la Diputació de Tarragona s’ha reunit amb alcaldes i regidors del PSC de la comarca.



Així, durant aquests propers quatre anys Montblanc rebrà una inversió de 425.171 euros, l’Espluga de Francolí 377.190 euros, Santa Coloma de Queralt 371.938 euros, Sarral 326.342 euros i Vimbodí 321.962 euros.


“Tenint en compte les greus dificultats econòmiques que colpegen les hisendes dels Ajuntaments, enguany les aportacions que es facin via aquesta Pla d’Acció Municipal de la Diputació es podran destinar a despesa corrent per a pagar proveïdors, el que considerem com a una eina molt útil que ajudarà als consistoris a impulsar les accions que considerin més necessàries.”


Finalment, Josep Masdeu ha subratllat la gran tasca que els alcaldes i regidors socialistes de la Conca “fan diàriament en l’exercici de les seves responsabilitats polítiques per donar resposta a les necessitats reals dels veïns dels seus municipis. Des del PSC estenem la nostra ma per buscar punts d’acord amb la resta de forces polítiques de la comarca que ens ajudin a sortir quan més aviat millor d’aquesta crisi econòmica que tant mal està fent al conjunt de la ciutadania. Aquest és el nostre compromís i per això continuarem treballant des de la Diputació i des de la resta d’administracions on tenim representació.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada