dilluns, 2 de maig del 2011

UN CENTENAR DE PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC AL CATLLAR


Un centenar de persones han assistit a la presentació de la candidatura del PSC a l’Ajuntament de Catllar a les eleccions municipals del mes de maig, una llista que estarà liderada per Antonio López, alcaldable socialista per primer vegada. L’acte de presentació s’ha dut a terme a la sala polivalent del centre cultural del Catllar i ha comptat amb la participació de Xavier Sabaté, primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona i diputat socialista al Parlament.

Completen la candidatura socialista: Montserrat Inglés, Francisco Martin, Immaculada Sanahuja, Fermín Martínez, Isabel Maria Torrente, Maria Mercedes Ramos, Juan Artero, Marta Parés, Enrique Quero i Miren Gurutze.

Durant la seva intervenció Antonio López ha subratllat que “el Catllar necessita un canvi després de 30 anys d’escoltar la mateixa música. Saba nova que aporti idees noves, renovació, il·lusió, frescor i el relleu que ens cal per afrontar un període de dificultats però també d’oportunitats que hem de saber aprofitar.”

Així, pel nou alcaldable socialista, “al Catllar ens cal, sobretot, estabilitat. Un municipi com el nostre, que ha crescut molt en aquests darrers anys ha de saber orientar aquest creixement garantint el sentiment de poble i impulsant els equipaments i serveis necessaris per mantenir la cohesió social. Aquest és l’objectiu número 1 que impulsarem els socialistes des de l’Ajuntament.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada