dimecres, 11 de maig del 2011

NÚRIA SEGÚ: “EL FOMENT DEL NOSTRE TEIXIT COMERCIAL ÉS IMPRESCINDIBLE PER REACTIVAR L’ACTIVITAT ECONÒMICA A VALLS”


La candidata del PSC a l’Ajuntament de Valls, Núria Segú, ha presentat les propostes socialistes en matèria de comerç en un acte organitzat per la Unió de Botiguers de Valls.

Segons ha remarcat l’alcaldable socialista, “el foment del nostre teixit comercial és imprescindible per reactivar l’activitat econòmica a Valls. Precisament, la generació de nova ocupació és un dels objectius prioritaris que els socialistes ens hem marcat per aquests proper quatre anys.”

“En aquest sentit, l’activitat comercial hi tindrà un paper clau, així com el sector de la restauració i l’oci, ja que són motors essencials de la nostra economia.”

Núria Segú ha afirmat que hi ha factors que no s’associen amb l’àmbit del comerç però que són tant o més importants que els directament implicats amb el sector. “Per exemple, parlo del planejament urbanístic que garanteixi un creixement poblacional ordenat amb ajudes als joves per tal que es quedin a viure a Valls. D’aquesta manera assolirem més habitants i més consumidors que faran viables determinats projectes comercials o d’oci que avui encara no aposten per Valls.”

Així mateix, Segú ha plantejat propostes de millora de l’enllumenat públic, “especialment en els accessos a la ciutat”, i en urbanisme comercial a fi i efecte d’unir l’eix comercial del Pati i l’Abat Llort. La candidata socialista ha parlat també de la neteja dels carrers, del transport públic, i de la ubicació d’equipaments a determinades zones de la ciutat per tal que actuïn com a motor revitalitzador de la zona (posant com a exemple, la biblioteca de Ca Creus i de la ubicació del nou ambulatori).

Durant la seva intervenció, Núria Segú ha remarcat la necessitat de què les propostes siguin realistes i la voluntat de fonamentar-les essencialment en la potenciació d’allò que tenim i que sabem que funciona, “és a dir, la promoció dels castells, de la calçotada, del nostre patrimoni i el foment de la Candelera lligada a activitats relacionades amb la llum.”

“En aquests moments de crisi hem d’apostar per valors segurs i posar-hi imaginació. En aquesta línia, vull destacar petites propostes innovadores amb un baix cost econòmic com grafitis a les persianes enrotllables o bé el “concurs” de barri adaptat als comerços i als seus aparadors en diferents èpoques de l’any.”

“En resum, implantarem el treball coordinat des de les diferents àrees de l’Ajuntament, fomentarem els serveis i línies de suport als emprenedors, millorarem la imatge del nostre comerç i potenciarem la contractació d’empreses del municipi per a la prestació de serveis externs”, ha conclòs Núria Segú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada