dimarts, 17 de maig del 2011

EL PSC DE RIUDOMS DESTINARÀ ELS RECURSOS DE LA CAMPANYA ALS DAMNIFICATS PEL TERRATRÈMOL DE LLORCA


El cap de llista del PSC a l’Ajuntament de Riudoms, Marcel·lí Garriga, ha anunciat aquest dimarts que “davant de la dimensió de la tragèdia provocada la setmana passada pel terratrèmol que es va viure a Llorca hem decidit adreçar el màxim de recursos que havíem destinat a la campanya electoral als damnificats per aquest terratrèmol.”

“Per això hem suspès l’acte central de campanya que volíem fer aquesta setmana. Així mateix, els membres de la candidatura farem una aportació econòmica individual voluntària i lliurarem, tot plegat, a les associacions de damnificats pel terratrèmol de Llorca.”

Marcel·lí Garriga ha afirmat que “tot i que és un acte simbòlic està carregat de contingut. Estic convençut de què la política no és tan sols la gestió dels recursos públics sinó també l’assumpció de valors com la solidaritat o l’ajuda a aquells que estan més necessitats. En aquests moments l’ajuda a les persones que ho han perdut tot per culpa del terratrèmol és molt més important que qualsevol campanya electoral...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada