dilluns, 16 de maig del 2011

JUDITH ALBERICH PRESENTA 106 PROPOSTES ELECTORALS A LA GENT GRAN “106 COMPROMISOS SOCIALS PERQUÈ NI CUNIT NI VOSALTRES DONEU CAP PAS ENRERE”.


La cap de llista del PSC de Cunit, Judith Alberich, s’ha trobat amb gairebé un centenar de persones usuàries del Casal de la Gent Gran per a explicar el programa electoral. Concretament, es tracta de 106 propostes que prioritzen les polítiques socials, les ajudes i subvencions “no en retallarem cap, és més, ampliarem el Servei d’Atenció Domiciliària a les famílies de les persones dependents, per exemple”, i ha explicat amb detall els compromisos que el PSC contrau amb el col·lectiu de la gent gran: més oferta d’activitats, de tallers, de cursos de formació al Casal, nous serveis com el de podologia, garantir la tarja gratuïta del bus, les subvencions en l’IBI, la brossa, crear més places públiques a les residències, estudiar la creació d’un centre de dia...

Aquest és el segon acte de campanya en el qual la candidata Judith Alberich explica els principals eixos del programa electoral del PSC. Judith Alberich no ha volgut deixar passar el que considera molt significatiu, que cap de la resta de partits anomenin Cunit en el seu lema electoral: “Som els únics que pensem realment en Cunit, els únics que sabem què volem per Cunit, quin ha de ser el camí de tots els cunitencs i cunitenques, volem que la gent de Cunit visqui, treballi, gaudeixi i dormi a Cunit. Pensem en les famílies i en estar al costat de qui ho necessiti, sempre mirant endavant, sense donar passos enrere, perquè ningú s’ho mereix”.

A més, la cap de llista socialista ha defensat la candidatura del PSC com la millor, la més representativa de tots els col·lectius socials de Cunit: “CiU presumeix de tenir molts llicenciats, molts títols a la seva llista. Jo defenso la formació, ho sabeu, però en aquest cas, la formació no significa conèixer Cunit. Els títols de la llista de CiU no coneixen, ni viuen Cunit com els candidats i candidates de la llista socialista. Viure a la Bonanova i posar-se les xancles de tant en tant el cap de setmana quan fa bon temps a mi no em convenç”.

La cap de llista del PSC ha reconegut haver llegit el programa electoral de CiU i no haver trobat cap referència a les polítiques socials que proposen, a les ajudes i subvencions socials. Judith Alberich ha reflexionat en veu alta: “no en parlen perquè les volen treure”.

Judith Alberich ha insistit en contraposar els programes electorals de PSC i de CiU, les dues forces majoritàries a Cunit i ha insistit en demanar-li un cara a cara a la candidata convergent. Ara per ara, Montserrat Carreras segueix sense contestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada