dimarts, 17 de maig del 2011

MARIA JESÚS SEQUERA: “NO DESCANSAREM FINS DONAR UNA RESPOSTA REAL A LES NECESSITATS REALS DELS 290 ATURATS QUE TENIM AL POBLE”


“La generació d’ocupació i els serveis a les persones són la prioritat número 1 del nostre programa electoral”, així de contundent s’ha mostrat l’alcaldable socialista, Maria Jesús Sequera, a l’hora d’explicar el programa electoral que el PSC presenta a aquestes eleccions municipals a Albinyana.

Maria Jesús Sequera ha assegurat ser “plenament conscient de les dificultats quotidianes i dels drames que es viuen a les famílies que tenen algun dels seus membres a l’atur, per això us asseguro que des de l’Ajuntament no descansaré fins donar una resposta real a les necessitats reals dels 290 aturats que tenim a Albinyana.”

“No vull fer cap brindis al sol ni prometre solucions màgiques que no existeixen. El que nosaltres farem és treballar de valent per aconseguir que noves empreses s’estableixin al nostre poble revitalitzant el nostre polígon industrial. Així mateix, fomentarem els tallers d’ocupació, els plans d’ocupació, les escoles taller...”

El segon gran eix que desenvoluparà el PSC a l’Ajuntament és el servei a les persones. En aquest sentit, el programa proposa un nou edifici per l’escola bressol amb servei de menjador i admissió d’infants als 4 mesos, activar el més aviat possible la construcció d’un consultori mèdic i fomentar la construcció d’una residència amb servei les 24 hores, entre d’altres propostes.

Maria Jesús Sequera ha emplaçat als veïns d’Albinyana “a traduir diumenge a les urnes el vostre suport al canvi que el poble necessita. No podem tenir més temps un alcalde que ja fa anys que es dedica més a les seves múltiples responsabilitats fora vila que a ser alcalde d’Albinyana. Feu-me confiança, junts vertebrarem un ajuntament proper i eficaç, on el menyspreu a les opinions alienes no tingui cabuda. Si tots anem a votar estic convençuda que diumenge obrirem una nova pàgina de la història d’Albinyana...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada