dijous, 18 de febrer del 2016

PSC I CIU PRESENTEN UNA MOCIÓ CONJUNTA PER RECLAMAR IMPULS I CONTINUITAT AL PROJECTE D’AMPLIACIÓ DEL CRT



Els Grups Municipal del PSC i de CiU a l’Ajuntament de Tarragona presentaran, en el Plenari Municipal d’aquest divendres 19 de febrer de 2016, una moció conjunta donant suport i demanant la continuïtat del projecte del Centre Recreatiu Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou.

Els dos grups municipals recorden que des que es va plantejar l’ampliació del CRT fa prop de tres anys, Tarragona, conscient de la importància del projecte de cara a ampliar i millorar l’oferta del territori, sempre ha treballat amb l’objectiu que la inversió es faci realitat. Tant el PSC com CiU tenen clar que Tarragona, com a capital, es beneficiarà del projecte en forma d’augment de l’activitat econòmica i de la creació de llocs de treball.

Els dos grups municipals consideren que en els últims anys el projecte del CRT (originalment BCN World)  ja ha estat suficientment debatut i votat per la població, ja que hi ha hagut desenes de compareixences d’experts al Parlament de Catalunya, centenars de debats, exposició al públic i temps per facilitar la participació ciutadana pel que fa al tràmit d’aprovació urbanística, etc. A més, des del PSC i CiU també es recorda que més enllà de les previsions que la llei exigeix en el tràmit d’aprovació urbanística, s’ha prolongat el temps de la tramitació i es va constituir una comissió de seguiment formada per representants de totes les institucions interessades.

Davant de tot això, cap dels dos grups municipals entén que s’estigui posant en dubte una inversió de 2.500 milions d’euros que no implicarà cap cost a l’administració catalana i que és imprescindible per generar ocupació. Tant el Grup Municipal del PSC com el de CiU adverteixen que les maniobres polítiques d’aquests últims mesos poden acabar paralitzant el projecte, una situació que el territori no es pot permetre sabent que Tarragona és la demarcació que se situa a la cua de la recuperació econòmica amb milers de persones aturades. 


És per tot això que els dos grups municipals demanen al Govern de la Generalitat que impulsi el projecte d’ampliació del CRT amb la màxima celeritat i aprovi el més aviat possible el Pla Director Urbanístic necessari perquè la iniciativa tiri endavant. En la moció conjunta, el PSC i CiU també manifesten que si el projecte s’ha de consultar, malgrat que la qüestió ja ha estat més que debatuda, la consulta només es realitzi al territori afectat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada