dilluns, 22 de febrer del 2016

EL PSC PREGUNTA AL CONGRÉS SOBRE EL DESCARRILAMENT D’UN TREN DE MERCADERIES A RIUDECANYES



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha entrat al registre de la cambra una pregunta demanant al Govern informació sobre el descarrilament, a la línia R15, d’un tren de mercaderies al terme municipal de Riudecanyes aquest 18 de febrer.

En concret, Joan Ruiz ha preguntat al Govern si aquest accident té relació amb dos descarrilaments que es van produir a la mateixa via els mesos de desembre i gener a Mora la Nova i Ascó, per tant, a poca distància d’aquest darrer incident.

“Volem que es prenguin mesures urgents per evitar que aquests accidents es tornin a produir. Els socialistes creiem que la seguretat ferroviària és quelcom essencial, indispensable per a qualsevol societat moderna com és la tarragonina.”

“No pot ser que tinguem les andanes que tenim en algunes estacions de la província, ni que la catenària pugui tenir problemes de manca de reforç i de seguretat. És responsabilitat del Govern tenir cura de la nostra xarxa ferroviària i garantir-ne la seguretat, tant pel que fa al desplaçament de viatgers com als combois de mercaderies. Estem convençuts que la seguretat ferroviària ha de millorar, i molt, i estarem amatents a exigir les condicions de seguretat que els tarragonins i tarragonines es mereixen.”


Finalment, el diputat socialista ha afegit que “ens vàrem presentar a les eleccions del 20-D afirmant que el nostre compromís amb la demarcació de Tarragona era total, al marge dels diputats que poguéssim obtenir. Reiterem ara aquesta convicció. No defallirem en demanar allà on calgui les inversions i actuacions que les comarques tarragonines reivindiquen i que s’han de satisfer sense més demores ni dilacions. Més quan parlem de quelcom tan bàsic i vulnerable com la seguretat ferroviària.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada