divendres, 26 de febrer del 2016

JOSEP MASDEU: “LA DIPUTACIÓ INCREMENTARÀ UN 20% LES APORTACIONS DEL P.A.M. DESTINADES AL BAIX PENEDÈS”



La Diputació de Tarragona incrementarà un 20% les dotacions econòmiques del Pla d’Acció Municipal destinades a la comarca del Baix Penedès durant els propers tres anys. Així ho ha fet públic el portaveu del PSC a la Diputació, Josep Masdeu, en una reunió amb alcaldes i regidors socialistes del Baix Penedès que s’ha dut a terme a Calafell.

Masdeu ha explicat que les aportacions del P.A.M. per al període 2017-2020 arribaran als 60 milions d’euros al conjunt de la província. “Vull destacar-ho perquè les subvencions del P.A.M. de la Diputació són, sovint, les úniques eines inversores a disposició dels municipis per poder impulsar accions concretes en benefici dels seus veïns i veïnes. La feina de la Diputació, en aquest sentit, és essencial per al món municipal de les nostres comarques.”

Per la seva banda, el diputat delegat del P.A.M. i diputat provincial socialista, Salvador Ferré, ha detallat que les inversions del Pla d’Acció Municipal a la comarca del Baix Penedès per al període 2017-20 s’elevaran per sobre dels 5.470.000 euros. “Estem davant d’una quantitat inversora realment molt important perquè som plenament conscient de la bona feina que fan els Ajuntaments en la satisfacció de les necessitats dels ciutadans.”

En el mateix sentit s’ha expressat l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, que ha remarcat també la importància de les ajudes i subvencions provinents de la Diputació de Tarragona. “Per posar només un exemple, Calafell ha rebut durant aquests darrers tres anys quasi 100.000 euros anuals del P.A.M. de la Diputació. Per als propers tres anys parlem d’un volum inversor de quasi 480.000 euros. No cal dir que es tracta d’inversions necessàries per a una població com la nostra que ja frega els 25.000 habitants censats.”  


Finalment, Josep Masdeu ha subratllat “el paper útil real que la Diputació fa a nivell territorial al servei de tots i cadascun dels quasi 190 municipis que tenim a la província i, per tant, dels 800.000 tarragonins i tarragonines. És una tasca potser no molt coneguda mediàticament però vital especialment per als municipis petits i mitjans que sense els serveis, subvencions i ajudes provinents de la Diputació es quedarien sense eines per poder gestionar els seus pobles i ciutats. Precisament millorar aquest servei útil i real és l’objectiu principal que ens hem proposat per aquesta legislatura i d’aquí, per exemple que la Diputació hagi incrementat un 20% les aportacions incloses en el P.A.M. durant els propers tres anys”, ha conclòs el portaveu socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada