dijous, 3 de setembre del 2015

ELS GRUPS DE L’OPOSICIÓ A L’AJUNTAMENT DE CUNIT PROPOSEN UNA REDUCCIÓ DELS SOUS DELS CÀRRECS ELECTES MUNICIPALS



Els grups a l’oposició a l’Ajuntament de Cunit han demanat la convocatòria d’un ple municipal extraordinari a fi i efecte d’aprovar una reducció substancial dels sous dels càrrecs electes municipals de la corporació.

Segons ha explicat la portaveu socialista Judith Alberich, “els ciutadans de Cunit han hagut de patir els efectes combinats de la crisi econòmica amb els d’una mala gestió municipal que durant el darrer mandat s’ha traduït en un augment de la pressió fiscal i una caiguda de la qualitat dels serveis i subvencions de l’Ajuntament. El que considerem del tot contradictori i insostenible és que mentre es demana als ciutadans que s’estrenyin el cinturó al mateix temps els membres de l’equip de Govern s’atribueixin retribucions salarials superiors a les establertes per la nova llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local.”

És per això que els grups de l’oposició proposen una reducció del sou d’un 15% pels tinents d’alcalde, d’un 10% pels regidors de l’equip de Govern i d’un 5% pels regidors de la resta de grups. Així mateix, la proposta defensa la supressió de les retribucions reservades a l’alcaldessa atès que ja cobra un sou com a membre de Govern de la Diputació de Tarragona superior als 52.000 euros anuals.


“Si volem recuperar la confiança dels ciutadans i el bon nom de la política cal que donem exemple des dels nostres àmbits de responsabilitat, sigui el que sigui el de cadascú. Per això considerem d’estricte justícia que tots els regidors contribueixin al sacrifici que ens demana la situació econòmica. No entendríem, sincerament, que els membres de l’equip de Govern rebutgessin aquesta proposta. Cunit es mereix un Govern de persones que donin resposta a les necessitats dels seus veïns i que prengui el lideratge de la necessària regeneració democràtica que s’ha d’implementar a tots els nivells. Mal aniríem si demanem als altres els esforços que nosaltres no volem assumir en carn pròpia”, ha subratllat la portaveu socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada