divendres, 4 de setembre del 2015

EL PSC DE CAMBRILS DEMANA LA RETIRADA DE LES BANDERES INDEPENDENTISTES DELS ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI



La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, ha demanat la retirada de les banderes independentistes dels espais públics del municipi. Cal recordar que fa uns dies van aparèixer diverses banderes estelades a fanals, rotondes i altres zones públiques de Cambrils.

Segons ha subratllat la portaveu socialista “des del respecte més escrupulós cap als cambrilencs que es consideren independentistes el que considerem que no és acceptable és que una determinada simbologia política s’apropiï dels espais públics que són propietat de tots els cambrilencs.”

En aquest sentit Ana López defensa que “el més assenyat és retirar aquestes banderes dels espais públics. Els socialistes hem defensat reiteradament, i ho tornem a fer, que defugim qualsevol frontisme en matèria del sentiment de pertinença dels ciutadans i que defensem que cal unir esforços entorn d’uns objectius de benestar social per a tots. La convivència no és construeix erigint murs sinó construint ponts de diàleg en la línia històrica exercida pel catalanisme social.”

“Per desgràcia” –ha posat de relleu la portaveu socialista- “ja fa temps que assistim a l’apropiació per part dels partits independentistes de símbols i de commemoracions que són de tots, com per exemple, les darreres edicions de la Diada de l’11 de setembre. Per això també anunciem que el grup socialista no participarà enguany als actes de la Diada organitzats per l’Ajuntament de Cambrils.”


Finalment, Ana López ha reiterat el compromís del PSC de continuar treballant diàriament, dins i fora de l’Ajuntament, per aconseguir aquests paràmetres de benestar social d’excel·lència que volem per tots els ciutadans de Cambrils, pensin com pensin i parlin el que parlin. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada