diumenge, 20 de setembre del 2015

CARLES CASTILLO: “MILLORAREM LA CONNECTIVITAT DE TARRAGONA AMB BARCELONA AMB UN TREN CADA 20 MINUTS”



“Durant aquests darrers quatre anys el Govern d’Artur Mas ha retallat també el servei de transport públic i de mobilitat de les comarques tarragonines suprimint algunes línies i reduint el nombre d’autobusos en servei, de manera que el temps d’espera i les freqüències dels viatges han augmentat. Nosaltres ens comprometem avui aquí a recuperar el bon nivell de prestació del servei, tant amb horaris com amb autobusos, que teníem el 2010 abans que Artur Mas arribés amb les tisores ben esmolades”, així ho ha assegurat el candidat socialista, Carles Castillo, a l’hora de presentar les propostes del PSC en matèria d’infraestructures i mobilitat al Camp de Tarragona.

“Volem millorar especialment la mobilitat dels ciutadans de les comarques tarragonines amb la resta del país per això, per exemple, augmentarem la connexió ferroviària entre Tarragona i Barcelona fins als 40 tres diaris, és a dir, un cada 20 minuts en hores punta i un cada mitja hora la resta del dia aconseguint, al mateix temps que el trajecte es redueixi fins als 40 minuts entre ambdues capitals”, ha explicat Castillo.

Així mateix, el candidat socialista ha explicat que el PSC es compromet a revitalitzar la millora de la xarxa viària que depengui de la Generalitat després dels quasi cinc anys perduts que han representat els Governs d’Artur Mas que no han invertit pràcticament res a les nostres comarques. En aquest sentit, “enllestirem definitivament la C-51 i pagarem les indemnitzacions encara pendents, farem el desdoblament de la C-14 entre Valls i Alcover, desdoblarem també la carretera de Reus a Cambrils, impulsarem el projecte del Tramcamp i acabarem definitivament la malla que vertebrarà les sis comarques del Camp de Tarragona.”

“Del desastre absolut que ha suposat el Govern Mas per a les nostres comarques tarragonines tan sols cal posar l’exemple de la C-51, entre Valls i El Vendrell, una carretera impulsada per l’anterior Govern de progrés i que uneix directament l’Alt Camp amb el Baix Penedès. Doncs bé, el Govern de CiU primer va suspendre les inversions, després es van saltar els terminis d’execució i van arribar a anunciar la paralització definitiva dels treballs només dues setmanes després que el Parlament aprovés una resolució que instava al Govern a accelerar les obres. Ignorar les resolucions del Parlament de Catalunya! Un autèntic despropòsit! I així tot...”


Finalment, Carles Castillo ha emplaçat al candidat de Junts pel Mas Germà Bel “a què si no vol debatre amb mi almenys tingui el mínim rigor i la higiene democràtica de penjar el programa per Tarragona de la seva força política a la web per tal que els tarragonins i tarragonines puguin conèixer quines són les seves propostes pel nostre sector agrari (que es quedaria sense les subvencions europees si tira endavant la declaració unilateral d’independència), què pensa del projecte de BCN World, dels Jocs Mediterranis de Tarragona, etc. O és que el problema és que no tenen programa?”, s’ha preguntat irònicament el candidat del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada