divendres, 25 de setembre del 2015

CARLES CASTILLO: “EL VOT ALS SOCIALISTES ÉS EL VOT ÚTIL PER ATURAR LES RETALLADES D’ARTUR MAS”



“Els socialistes som els únics que hem fet propostes en positiu per Tarragona i la seva gent. Hem concretat compromisos clars com l’ajuda immediata de 564 euros mensuals per a les 15.000 famílies tarragonines que tenen a tots els seus membres a l’atur i que ja no cobren cap prestació. També hem proposat un pla de xoc per reduir les llistes d’espera hospitalàries i eradicar la pobresa infantil i energètica, etc.”, així de contundent s’ha mostrat Carles Castillo, cap de llista socialista al Parlament per Tarragona, avui en roda de premsa.

Carles Castillo ha fet balanç d’aquesta campanya electoral. En aquest sentit, ha destacat que durant aquests 15 dies de campanya el PSC ha organitzat actes a totes les comarques de la demarcació. El cap de llista del PSC ha recorregut més de 2.000 quilòmetres en aquestes dues setmanes de campanya que ha abastat des dels petits municipis fins a les grans ciutats de la demarcació.

“El nostre compromís és total i inequívoc amb Tarragona. Al marge del nombre de diputats que obtinguem diumenge ens deixarem la pell durant la propera legislatura defensant els interessos de les comarques tarragonines al Parlament.”

Castillo també ha denunciat “l’escatologia de la candidatura de Junts pel Mas per Tarragona que s’ha passat la campanya cridant “independència, independència” indistintament, ja sigui si se’ls preguntava per les infraestructures, pels Jocs Mediterranis o pel projecte de BCN World. Tret d’això han estat incapaços de concretar ni una sola idea o proposta concreta per Tarragona, ni una sola, el que esdevé un insult per als 800.000 habitants de la nostra demarcació.”

Davant d’aquest front independentista, PP i Ciutadans representem l’immobilisme i el centralisme de sempre. “Ciutadans que parla de lluitar contra la corrupció acaba de donar al PP de la trama Púnica el Govern de la Comunitat de Madrid. Respecte a la candidatura de Catalunya sí que es pot han estat incapaços d’explicar si estan a favor a en contra de la independència.”

“Nosaltres demanem el vot dels ciutadans progressistes. Som l’esquerra no independentista. No podem diversificar el vot en opcions minoritàries que després faran seguidisme d’Artur Mas. El vot al PSC és el vot útil per posar fi a les retallades socials que tant mal estan fent a peu de carrer.”

Carles Castillo també ha demanat el vot dels antic electors moderats de CiU que no estiguin pels salts al buit que defensa Artur Mas. “No és el moment de trencadisses sinó del sentit comú i del diàleg per aconseguir un acord just per Catalunya i per al conjunt d’Espanya. Tan sols el vot al PSC pot evitar el “xoc de trens” entre els nacionalismes català i espanyol.”


Finalment, el candidat socialista també ha demanat el vot “de tots aquells que s’estimen Tarragona. El Govern d’Artur Mas, primer amb la complicitat del PP i després d’ERC, és el Govern democràtic que menys ha invertit a les comarques tarragonines. Mentre en el conjunt del país cada català rep, de mitjana, 209 euros dels pressupostos de la Generalitat en el cas dels tarragonins i tarragonines aquesta xifra davalla fins als 76 euros per habitant, el que ens situa a la cua del país en inversions. Els tarragonins no ens mereixem aquest menyspreu! Som el 9% de la població de Catalunya, representem l’11% del PIB nacional i tan sols rebem el 6% de les inversions. Això és intolerable! Els socialistes tornarem a elevar les inversions de la Generalitat al que ens mereixem, com a mínim, pel pes de la nostra població i del dinamisme de la nostra economia en el conjunt català. Cap altre partit diu res d’això.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada