dijous, 21 de maig del 2015

PENSEM EL QUE REALMENT IMPORTA PER A CAMBRILS



Aquestes paraules tenen la voluntat de sumar-se a un canvi realista i positiu, i venen motivades des de la meva experiència i il·lusió de millorar la nostra ciutat. Aquest diumenge 24 de maig, hem de votar una esperança feta de programes, compromisos i propostes en clau municipal, en clau de ciutat, i per tant, en clau de Cambrils.

Quan aquest diumenge vagis a votar tindràs opcions d’optar per partits que no saps ni que existeixen, ni el seu programa electoral ni quines són les persones que en formen part. Tinc amistats i persones conegudes de dretes, d’esquerres, independentismes i antiindependentismes... i puc sortir a sopar i fer altres activitats d’oci amb elles sense problemes, però no m’agradaria que les persones de signe contrari al meu em governessin.

Les propostes per Cambrils poden semblar més o menys les mateixes, però no els fets finals ni la forma en que es poden fer realitat. I aquí és on la ideologia ha d’intervenir per, malgrat els discursos, seguir votant la persona que representa la teva ideologia.

A Cambrils avui es pensa més en el manteniment del model, que ja està caduc, que en l’esforç de repensar la ciutat. Els i les socialistes pensem que cal avançar sense inèrcia. Hem d’observar la ciutat des de la competitivitat global, amb un nou vent que faci aixecar les veles. I aquí és on entra el meu i el nostre esforç, ja que crearé equips que repensin la ciutat, una ciutat i una administració oberta a tota la ciutadania.

Nosaltres construirem un Pla Estratègic de llarga visió que serveixi per transformar la ciutat i posar-la al dia. Jo proposo que es qüestioni la situació actual de la ciutat. Perquè tinc clar que hi ha coses urgents i coses importants, coses vistoses i coses neuràlgiques. I per això, haurem de prioritzar i jugar partides simultànies, cadascuna amb el seu temps i les seves necessitats d’inversió.

El dia 24 s’ha d’optar per algú que es proposi governar el seu municipi amb honestedat i realisme i amb un programa ideològicament avançat. Tingueu-m’ho clar, sense ideologia no hi ha política. Quan vagi a votar exigeixi ideologia, programa i rectitud. Ni paraules buides ni grandiloqüents, ni retallades encobertes ni falses esperances; fets i un programa concret per realitzar i generar benestar i ocupació pels veïns i veïnes de Cambrils.
En el món d’avui, tan competitiu, alentir el pas és quedar-se enrere. Cambrils ha de recobrar la seva estratègia imprescindible per saber on va i com s’hi va. Els problemes són clars i la seva solució suposa un repte per aconseguir un model de ciutat equilibrada i oberta, una ciutat inclusiva al servei de les persones i famílies. Quan votem a un alcalde o alcaldessa, no estem votant únicament un equip de govern, estem escollint, sobretot, un model social.


Em poso a la teva disposició i et demano la teva confiança i vot el proper 24 de maig per ser alcaldessa de Cambrils. Un vot positiu i útil, un vot clau cap a l’esforç, l’esperança i el treball, que ens permeti gestionar amb determinació el present i futur de Cambrils.

Article d'Ana López, alcaldable del PSC a Cambrils 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada