dimarts, 12 de maig del 2015

ANTONI BRULL: “POTENCIAREM EL CENTRE D’ALTA RESOLUCIÓ DE SALOU PER MILLORAR L’ASSISTÈNCIA SANITÀRIA AL MUNICIPI”



El candidat socialista a l’alcaldia de Salou, Toni Brull, ha presentat aquest dimarts les propostes del PSC en matèria de salut al municipi. “Nosaltres volem potenciar les instal·lacions i equipaments del centre d’alta resolució de Salou per millorar l’assistència sanitària dels salouencs i salouenques.”

“Així mateix, continuarem estant al costat dels professionals del centre reclamant al Govern de CiU totes les millores que siguin imprescindibles per avançar en aquest servei que és essencial per als veïns de Salou. Quan parlem de la vida i la salut de les persones no hi ha retallades que valguin”, ha emfatitzat el candidat socialista.

Toni Brull ha recordat que el Centre d’Atenció Primària de Salou va complir 20 anys el passat mes de març i que, gràcies a les inversions de més de sis milions d’euros del Govern socialista, el CAP va evolucionar fins a convertir-se en un Centre d’Alta Resolució a principis de 2010.

L’alcaldable socialista ha afirmat que “els salouencs ens podem sentir molt orgullosos del C.A.R. i dels seus professionals, ja que és l’únic centre del país que ha guanyat dues vegades el premi a l’excel·lència en qualitat que atorga la Fundació Avedis Donavedian. Malgrat això, les retallades del Govern de CiU a la Generalitat amb la complicitat d’ERC, han afectat molts centres d’atenció primària com el nostre que han hagut de cedir mobiliari i equipaments.”

“Cal redreçar aquesta mala dinàmica i recuperar tot el que hem perdut amb el Govern de CiU. Per això, en primer lloc, hem de recuperar els nivell inversors que teníem amb l’executiu socialista i, en segon terme, estar al costat i reconèixer explícitament el compromís i el treball diari i abnegat de tot el col·lectiu vinculat al sector de la salut a Salou.”


Finalment, Toni Brull ha donat a conèixer altres propostes del programa socialista en matèria de salut entre les quals destaca fer de Salou una ciutat cardioprotegida (incrementant la formació i l’ús de desfibril.ladors en diferents espais de la ciutat), reforçar la seguretat alimentària i la salut ambiental al municipi, promoure el Consell de la Salut Municipal i impulsar la creació d’un Pla Municipal de la Salut a Salou.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada