dimecres, 6 de maig del 2015

EL PSC DE CAMBRILS DEDICARÀ EL 10% DEL PRESSUPOST MUNICIPAL A DESENVOLUPAR UN PLA D’EMERGÈNCIA CONTRA L’ATUR



“A Cambrils tenim una taxa d’atur del 22%. Més enllà de la dada estadística els socialistes som plenament conscients de què això suposa molts problemes per a tantes i tantes famílies cambrilenques que viuen un autèntic drama per poder arribar a final de mes. Doncs bé, el nostre primer compromís és amb ells per això ja anunciem que si guanyem les eleccions destinarem el 10% del pressupost anual de l’Ajuntament (és a dir, uns quatre milions d’euros) a finançar un pla d’emergència contra l’atur. El Cambrils líder en benestar social i qualitat de vida que nosaltres volem és incompatible amb aquest atur desbocat”, així de contundent s’ha mostrat la candidata del PSC a l’alcaldia, Ana López, que avui ha exposat els principals continguts del programa electoral socialista.

“Volem un Ajuntament que estigui al servei de les persones i que doni una resposta eficaç als seus problemes i neguits. Durant aquests quatre anys el Govern de la dreta s’ha dedicat a retallar a dues mans i a acomiadar treballadors públics. Hem de redreçar aquesta mala dinàmica! Per això els socialistes també crearem un pla de rescat social que garanteixi el subministrament d’una alimentació bàsica i dels serveis bàsics d’aigua, llum i electricitat a tots els veïns i veïnes de Cambrils, a tots.”

Així mateix, l’alcaldable socialista ha desgranat una bateria de mesures socials “perfectament aplicables i realistes si hi ha la voluntat política de dur-les a terme” que el PSC realitzarà aquest proper mandat municipals, entre les quals: la creació d’un pla d’habitatge i lloguer social per donar resposta al drama dels desnonaments, un acord amb les entitats bancàries per poder disposar d’habitatges buits creant una borsa d’habitatges de lloguer social, i la defensa de l’educació i la sanitat públiques amb tarifes socials per a les llars d’infant i un hospital lleuger amb tots els serveis oberts i gestionats de manera transparent.


Ana López ha explicat aquestes iniciatives acompanyada per altres membres de la candidatura socialista que ha definit com “una llista pensada en clau de Cambrils, per guanyar i governar, i que compta amb un gran capital humà que combina experiència, diversitat i compromís amb un futur de progrés per als cambrilencs i cambrilenques”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada