dimecres, 20 de maig del 2015

EL PSC DE CAMBRILS ES COMPROMET A INVERTIR 4 MILIONS D’EUROS A CREAR NOUS LLOCS DE TREBALL DE QUALITAT



L’alcaldable socialista a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, s’ha compromès avui a “destinar quatre milions d’euros del pressupost municipal a generar nous llocs de treball de qualitat a Cambrils a través de plans d’ocupació i de potenciar els emprenedors i les empreses.”

“La generació d’ocupació serà la base del nostre treball a l’Ajuntament. A Cambrils tenim un 19% d’atur i això suposa moltes dificultats i molt de patiment per a centenars dels nostres convilatans. Per generar treball cal donar el màxim suport a tots els sectors que creen ocupació i riquesa i, en aquest sentit, el nostre sector turístic ocupa un paper essencial.”

Així, el PSC vol ampliar la temporada turística potenciant el turisme de cap de setmana, així com el sènior i l’esportiu, sense deixar de fidelitzar els mercats i els productes que són propis de Cambrils.

“També reforçarem la posició gastronòmica de Cambrils promocionant els nostres productes i impulsarem que totes les nostres platges tinguin el mateix estàndard de qualitat. Volem també agilitzar els tràmits administratius per poder obrir un negoci o un comerç i per això posarem en marxa una finestreta única des dels primers dies del nostre Govern.”


Un cop enfilada ja la recta final de la campanya electoral Ana López ha afirmat que “durant la campanya s’ha posat de manifest que els socialistes som els únics capaços de garantir un canvi real a Cambrils que ens reconnecti amb el bon Govern, amb el diàleg, el consens i amb les polítiques socials al servei de les persones. De fet, diumenge els cambrilencs hauran d’escollir entre continuar pel camí de les retallades i l’acomiadament de treballadors que representen CiU i PP o bé pel canvi seré però segur que representa la nostra candidatura. El vot al PSC és el vot pel canvi a Cambrils”, ha conclòs Ana López.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada