dimarts, 19 de maig del 2015

EL PSC DE LA CANONJA ES COMPROMET A CONSTRUIR UN POLIESPORTIU LLEUGER



L’alcaldable del PSC a la Canonja i actual alcalde, Roc Muñoz, s’ha compromès a construir un poliesportiu lleuger “low cost” al poble durant el proper mandat municipal. “També habilitarem pistes (per exemple, de pàdel), una zona per a skaters, un rocòdrom a l’aire lliure i una pista de bikers”, ha concretat el candidat socialista.

A banda, el PSC vol impulsar la construcció d’un centre de dia (amb la col·laboració de la Generalitat), posar en servei un nou gimnàs i estudiar la possible habilitació d’una piscina coberta, remodelar tots els parcs infantils amb la instal·lació de superfícies toves, continuar millorant el cementiri municipal i estudiar la possible construcció d’un tanatori.

“Per a nosaltres les polítiques socials i l’atenció a les necessitats de les persones són la nostra raó de ser. Per això impulsarem plans contra la pobresa energètica, aturarem els desnonaments, multarem les entitats financeres que tinguin pisos buits durant més de dos anys si no els posen al mercat oferint lloguer social i endegarem programes d’acompanyament a les famílies desnonades per garantir el seu reallotjament. La Canonja social que nosaltres somiem és incompatible amb famílies al carrer o sense recursos per poder viure amb dignitat.”       

Per aconseguir-ho, Roc Muñoz ha tornat a destacar la incorporació de gent jove però molt preparada a la candidatura socialista. “Tenim les ganes, la capacitat de treball, la formació, l’experiència i la il·lusió per continuar estimulant el progrés de la Canonja. No ens presentem amb les mans buides sinó amb l’aval que suposa l’acció municipal d’aquests darrers quatre anys de bona feina a l’Ajuntament. Ara cal mantenir ferm el timó per assolir noves realitzacions pensant sempre en el be comú dels veïns de la Canonja.”


El PSC tancarà la campanya aquest divendres, a les 20h, amb un acte final a l’escola pública de la Canonja.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada