dimarts, 5 de maig del 2015

EL PSC DE SALOU PRESENTA LA NOVA WEB DE CAMPANYA WWW.SALOUSOCIALITES2015.CAT



El candidat del PSC a l’alcaldia de Salou, Toni Brull, ha presentat aquest dimarts la nova web de campanya del PSC www.salousocialistes2015.cat Es tracta d’una pàgina web amb una estructura molt senzilla però que, al mateix temps, conté tota la informació necessària per tal que la ciutadania pugui conèixer de primera ma el projecte que lidera Toni Brull i l’activitat diària de la candidatura durant aquestes setmanes de campanya electoral.

Segons ha destacat el candidat socialista, “el PSC ha estat sempre a Salou un partit pioner en la implantació de les noves tecnologies: vàrem ser els primers en tenir una pàgina web, els primers en obrir un perfil de facebook, els primers en retransmetre a través de twitter una sessió plenària municipal i els primers en posar en marxa el WhatsApp com a canal de comunicació directe amb els ciutadans de Salou. Ara volem fer un nou pas endavant en aquesta direcció.”

Toni Brull també ha remarcat que la nova web s’estructura al voltant de cinc grans apartats de manera dinàmica: la biografia del candidat a l’alcaldia, la composició de la candidatura, els projectes i propostes electorals, els materials multimèdia i un espai amb les notícies relacionades amb la campanya. A més, un cop s’iniciï la campanya aquest divendres es podrà consultar l’agenda d’actes que duran a terme els candidats socialistes. Finalment, la nova web té molt presents les xarxes socials i tots els continguts podran estar vinculats a facebook i twitter.


“Amb aquesta nova web volem obrir un nou canal de comunicació i d’informació directe amb els salouencs i salouenques per donar a conèixer les nostres propostes i poder copsar de primera ma els seus anhels i inquietuds. Estic segur que serà un magnífica eina al servei de la ciutadania que complementarà les xarxes socials que ja utilitzem de manera habitual com el facebook, twitter, el nostre canal de youtube o el WhatsApp de l’agrupació”, ha afirmat Toni Brull  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada