dilluns, 11 de maig del 2015

FRANCESC VALLÈS: "REUS TORNARÀ A SER UNA CIUTAT VIVA"



El candidat a l’alcaldia del PSC, Francesc Vallès, ha presentat aquest matí el seu programa de govern per Reus. “Es tracta d’un pla d’acció ple de propostes per transformar i rellançar la ciutat, fruit de les aportacions de més de 700 persones”, ha explicat Vallès qui ha puntualitzat: “Sabem què s’ha de fer perquè venim amb els deures fets, amb les necessitats que ens han traslladat els ciutadans apreses i amb propostes concretes”. En aquest sentit, Vallès ha desvetllat una de les 233 propostes que es podran trobar al programa socialista, que a partir d’ara estarà a la disposició de tothom al web del candidat socialista (www.vallesalcalde2015.cat).

Un alberg juvenil, un hotel d’entitats i pisos intergeneracionals

“Reus és una de les poques ciutats del seu tamany que no té cap alberg juvenil i per això creiem necessari complementar l’oferta turística de la ciutat creant un que ubicarem a l’antic hospital”, ha explicat Vallès. “Des del trasllat de l’antic hospital, la ciutat ha vist com té un magnífic espai de més de 22.000 metres quadrats en ple centre sense que se li estigui donant cap ús, amb el perjudici econòmic i comercial que això ha provocat en aquesta zona”, ha assegurat Vallès qui ha reclamat l’urgència de dotar de vita a aquest indret de Reus. “La nostra intenció és donar serveis a les persones i a l’hora generar activitat i moviment en la zona”, ha assegurat l’alcaldable.
Juntament amb l’alberg juvenil de titularitat municipal, els socialistes volen crear en les dependències de l’antic hospital un hotel d’entitats, “amb serveis comuns, despatxos i sales d’activitats perquè sabem que Reus és una de les ciutats amb el teixit associatiu més gran de Catalunya, i que hi ha moltes entitats que fan la seva activitat en una situació de precarietat absoluta”.


L’última de les propostes que inclourà el PSC en les instal·lacions de l’antic hospital Sant Joan són pisos intergeneracionals del programa Viure i Conviure en els quals podran compartir espai estudiants amb gent gran, que es comprometen a prestar-se determinats serveis i ajuda mútua. “Es tracta d’un programa que ha tingut molt d’èxit i que potencia la convivència entre diferents generacions”, ha explicat Vallès qui ha recordat la proximitat tant de la facultat de Medicina com l’Institut Baix Camp.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada