dimecres, 18 de febrer del 2015

PER LA PINEDA, VILA-SECA I LA PLANA; MÉS I MILLOR



Sempre he tingut la convicció de què el compromís polític és incompatible amb el menor indici de corrupció, no diguem ja certesa. Tan sols les persones honestes que volen treballar per al be comú poden tenir cabuda a la sala de plens de l’Ajuntament. Cal una regeneració moral de la política de manera que els ciutadans tinguin la certesa de què els seus representants estan a l’alçada ètica que s’exigeix d’ells.   

En aquest sentit, el compromís dels socialistes és clar i inequívoc: nosaltres volem eradicar la corrupció de soca arrel de manera que cap persona que estigui condemnada o imputada per la seva presumpte vinculació a un cas de corrupció pugui assumir responsabilitats polítiques a l’Ajuntament de Vila-seca. Més clar l’aigua.  

Quan parlem de Vila-seca no parlem tan sols de qualitat de vida i de prestigi de ciutat, que també. Vila-seca, per a nosaltres, significa sobretot cohesió social, pobresa i atur zero i serveis municipals d’excel·lència per ajudar als vilasecans que més estan acusant en carn pròpia els efectes devastadors de la crisi econòmica. Què vol dir això? Vol dir un servei de menjador gratuït per a les famílies amb menys recursos, garantir els serveis essencials –com el subministrament d’aigua i de llum- a totes les llars de la ciutat, eradicar la marginació social i evitar que no hi hagi ni un sol cas de malnutrició infantil. Ni un de sol perquè Vila-seca perd si hi ha ni que sigui un sol infant a la ciutat passant gana.  

Volem implementar una major transparència a l’Ajuntament, fomentar el control de la ciutadania sobre l’acció política, racionalitzar la despesa municipal i potenciar la participació dels vilasecans i vilasecanes en allò que és seu: la gestió de Vila-seca.     

Som un sol poble i quan dic que som un sol poble parlo també dels veïns dels nuclis de la Plana i de la Pineda. Nosaltres tan sols entenem el nostre poble com un tot harmònic, no hi ha uns vilasecans i vilasecanes de primera o uns de segona. No hi ha uns ciutadans “d’aquí” i uns altres nouvinguts. Tots som de Vila-seca, tots estimem la nostra ciutat i tots volem el millor per als nostres fills.

A vosaltres em dirigeixo, a tots aquells que cregueu que s’han fet coses bé en aquestes darreres dècades però que esteu cansats de què us tractin com a nens petits i de què es menyspreïn totes les aportacions que no surtin d’un equip de Govern monocolor. Si sóc elegit alcalde mai menysprearé les idees en positiu que puguin aportar la resta de forces polítiques o qualsevol entitat o associació de la ciutat. Mai! Les meves portes estaran sempre obertes per atendre als requeriments i propostes de tots els veïns de la nostra estimada ciutat.   


Per Vila-seca, la Pineda i la Plana; més i millor. Per fi, ara el canvi real és possible.

Article d'Ander Basterretxea publicat al diari Més Tarragona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada